СТО "Рихтовка"

Рихтовка - фото
вулиця Микулинецька, 64
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація


НАШІ ПОСЛУГИ:

·       Видалення вм'ятин без пошкодження оригінальної фарби

·       Полірування кузова автомобіля

·       Полірування  фар

·       Відновлення геометрії кузова

 

 

Видалення вм'ятин без пошкодження оригінальної фарби, полірування,хімчистка, ремонт бамперів, рихтовка, відновлення геометрії кузова, зварювальні роботи.

Видалення вм'ятин без пошкодження оригінальної фарби

Ви потрапили в ДТП? У темному дворі ви в'їхали в стовпчик? Невдало припаркувалися? Хулігани пом’яли вам капот чи інші елементи кузова? На вашу машину впала гілка або град? Або ж ваш автомобіль втратив блиск? Це все можна виправити!

Технологія видалення вм'ятин без фарбування - справжнє мистецтво. Руки фахівця PDR маніпулюють спеціальним інструментом і роблять неможливе: з кузова зникають вм'ятини, що так дратували автомобіліста і оточуючих. Спробуйте виявити ознаки дефекту після ремонту вм'ятин без фарбування. У більшості випадків це практично неможливо. Метал має свою первісну молекулярну пам'ять, і при правильному використанні технології вм'ятина зникає, при цьому не пошкоджується лакофарбове покриття.

Дрібні і неглибокі подряпини в місцях дефектів успішно усуваються під час подальшої спеціальної поліровки. Ремонт проходить локально, без знімання деталі з кузова, що вже скорочує час. На усунення самої вм'ятини йде від 15 хвилин до декількох годин. Таким чином, відпадає необхідність залишати автомобіль на декілька днів в автосервісі і думати, як пересуватися в цей період і найголовніше - збереження заводського лакофарбного покриття.

Для усунення різних типів пошкоджень використовуються різні типи інструментів. Аксесуари і додаткові системи, що застосовуються в ремонті, забезпечують вплив на дефект із зовнішнього боку. У певних випадках майстер застосовує відбійники, тим самим роблячи осідання дефекту з зовнішнього боку, або за допомогою клейової системи здійснює підняття металу різними пістонами, які приклеюються на деталь і підтягуються мініліфтером до певної стадії, після чого клей знімається технологічним розчином, не пошкоджуючи при цьому лакофарбового покриття.

Переваги технології:

- заощадити час. На видалення дрібних вм'ятин буде потрібно  - до 2 годин, великих – від 2 до 8 годин. Для порівняння: на бляшані та фарбувальні роботи звичайним способом знадобиться 2-4 дні;

- не переводити ваш автомобіль з категорії «нових» в розряд «битих» і «фарбованих», відповідно знижуючи його вартість.

І, нарешті, збереження первинного заводського покриття забезпечує 100% гарантію тривалого захисту металу.

Використання сучасних технологій та досвід майстра дозволяє проводити всі роботи на найвищому рівні. Якщо ви шукаєте оптимальне співвідношення якості, досвіду та вартості, то  це саме те, що вам потрібно.

Полірування кузова авто

В процесі експлуатації автомобіля на його поверхню відбувається вплив агресивного середовища: дощ, сніг, пил, бруд, пісок, часті мийки. Ці фактори серйозно впливають на лакофарбове покриття авто. Через деякий час лак тьмяніє, і автомобіль втрачає блиск і елегантність. Тут на допомогу приходить полірування автомобіля

Перша полірувальна паста використовується для зняття глибоких подряпин і вирівнювання поверхні. Так само вона служить плацдармом для другої абразивної пасти, яка прибирає всі найдрібніші подряпини і додає блиск. Третя паста закріплює результат двох попередніх, тобто робить блиск більш стійким до різних дрібних пошкоджень (подряпини гілками, попадання піску на ганчір’я при митті авто і т.д.).

Полірування фар

Полірування фар дозволяє відновити помутнілі скельця автомобільних фар і ліхтарів. Поліруються тільки пластикові фари, встановлені на більшості сучасних автомобілів. Пластикові фари, на відміну від скляних фар, більшою мірою схильні до утворення дрібних подряпин, потертостей. Це відбувається через те, що в процесі експлуатації автомобіля, наприклад після мийки, дрібні порошинки і пісок залишають на пластику фари подряпини, в які згодом потрапляє бруд. Все це погіршує світловіддачу оптики приблизно на 30-40%! Світло стає бляклим, мутним і розсіяним. Такі фари здебільшого засліплюють водіїв зустрічних автомобілів.

Відновлення геометрії кузова

Дотримання правильної геометрії кузова – запорука безпечної і хорошої їзди. Порушити її справну роботу може навіть незначне ДТП.

Порушення геометрії кузова викликає безліч проблем, які стають небезпечними для водія і його пасажирів на дорозі. Починаючи зі швидкості 80 км/год, управляти автомобілем стає дуже складно, при цьому відчувається вібрація, постукування або поскрипування. Крім того, несправність геометрії кузова авто збільшує значною мірою знос гуми, витрату бензину. Тому, потрапивши в аварію, необхідно відвідати обов’язково автосервіс і, у випадках виявлення негативних змін, провести відновлення геометрії кузова автомобіля.

Для початку нами буде проведена повна діагностика геометрії кузова, яка визначить всі можливі зміни базових точок і положення коліс. Це дає можливість виключити навіть найдрібніші дефекти в системі.

Пам’ятайте, своєчасне відновлення геометрії кузова автомобіля дозволить заощадити Ваші кошти і поверне комфортні умови в керуванні авто.

Відгуки