Студія психологічного розвитку

Студія психологічного розвитку - фото
проспект Степана Бандери, 15
+38 (096) 427-75-53 (Попередній запис)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Проблеми на роботі чи в особистому житті? Вам здається, що уже нічого не можна виправити? Однак психологи стверджують, що не існує негативного досвіду — є просто досвід, який нас чомусь навчає і завдяки якому ми стаємо іншими. І це справді так. Тільки не завжди ми здатні самостійно справитися з усіма цими негараздами.

Тоді на допомогу прийдуть наші фахівці — досвідчені психологи, психотерапевти та коучі. Справжні спеціалісти своєї справи, фахівці з вищою освітою та додатковою спеціалізацією в одному чи кількох напрямках психології, допоможуть Вам розібратися з Вашими проблемами, віднайти сенс життя та відновити гармонію. А високий професійний рівень наших спеціалістів підтверджується членством нашої організації в Національній Психологічній Асоціації (НПА).

Але кого саме обрати? Психолог потрібен тоді, коли Вам необхідна просто консультація. Психотерапевт — тоді, коли мова йде про якийсь межовий стан, коли людина ще не є хворою з психіатричної точки зору, але вже десь на межі. Або тоді, коли Ви хочете більш глобально переосмислити своє життя. Коуч знадобиться тоді, коли мова йде про професійне життя, а не про особисті проблеми. Детальніше про наших спеціалістів можна почитати на нашому сайті — обирайте.

Але в будь-якому разі ми гарантуємо Вам повну конфіденційність та нерозголошення таємниці Вашого особистого життя чи таємниці Вашого бізнесу, адже цінуємо свою репутацію та довіру наших клієнтів. Ми працюємо як з дорослими, так і з дітьми, допомагаємо також і сімейним парам. А також практикуємо не лише класичну психологію, але й тілесну терапію.

Наші послуги:

класична психологія:

  • психологічне консультування;
  • психотерапія, психокорекція, коучінг;
  • навчальні, терапевтичні та супервізійні групи;
  •  коучінг та супервізія організацій.

тілесна терапія:

  • терапія психосоматичних та посттравматичних розладів;
  • спеціальні антистресові та оздоровчі програми (TRE, Біосуггестія, Painspotinng та інше);
  • краніосакральний та холістичний масаж.

Відгуки