Акумуляторний сервісний центр "Еколайн"

Еколайн - фото
вулиця Гайова, 30
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

«Еколайн» — це провідний оператор на ринку заготовки свинцю, свинцево-містких та перероблених акумуляторних батарей. Ми пропонуємо вашій увазі стартерні акумуляторні батареї VIKING (серій GOLD, SILVER, BRONZE) виготовлених за сучасними технологіями компанії «Мегатекс».

Нашим клієнтам, ми пропонуємо виключно надійні акумуляторні батареї європейської якості та широкий постійно розширюваний модельний ряд акумуляторних батарей від провідного виробника.

При виготовленні акумуляторних батарей VIKING та STARTECO були використані сучасні технології, які використовуються провідними світовими виробниками акумуляторних батарей (унікальна гібридна технологія Са+ з використанням бівалентних металів, запатентована рецептура пасти, високотехнологічні сплави, та спеціальні ущільнювальні елементи, технологія лиття акумуляторної решітки). Завдяки цьому, акумуляторні батареї VIKING по якості збірки та більшості технічних характеристик значно перевершують інші пропозиції в своїх цінових категоріях на ринку України.

Відгуки