ТМ "Природна вода"

Природна вода - фото
вулиця Бродівська, 44
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Компанія «Криниця» — доставка питної води в Тернополі. Наша фірма вирізняється чудовим співвідношенням ціни та якості питної води, тому входить до складу бренду Kichula group, який базується на європейських стандартах якості.

Вода, яку ми пропонуємо споживачам, видобувається в екологічно чистому регіоні Західної України, де ґрунти багаті мінералами, де вода чиста, джерельна. Пізніше, вода проходить складні етапи фільтрації, що гарантують збереження корисних мікроелементів та кришталеву чистоту. Після фільтрації у воді відсутній накип, а її хімічний склад збалансований.

Наша вода рекомендується до вживання людям різних вікових груп, адже має необхідні сертифікати, що підтверджують її якість та повністю відповідає державним нормам.

Пропонуємо:

  • доставку води в бутлях місткістю 18 та 9 літрів;
  • реалізацію обладнання: кулери та помпи;
  • ремонт водоочисного обладнання.

Воду доставляють наступного дня після отримання замовлення. Оплата здійснюється при доставці води готівкою, або ж безготівковим переказом. Наші досвідчені працівники доставлять обладнання у ваш офіс, дім, кафе чи ресторан, встановлять його та розкажуть про усі правила використання.

Також надаємо сервісний ремонт водоочисного обладнання, виконуємо роботу швидко та якісно, адже деталі та запчастини у нас завжди в наявності на складі.

Відгуки