Готельно-ресторанний комплекс "Сапсан"

Сапсан - фото
вулиця Білецька, 49а
+38 (098) 476-82-28 (Ресторан)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви
+38 (098) 701-71-61 (Готель)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд00:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Готельно-ресторанний комплекс «Сапсан» розташований у центральній частині мальовничого міста Тернопіль.

Для святкування особливих подій чи просто приємного проведення часу – наш заклад, стане чудовим супутником. Тут ви зможете розслабитись та відпочити за смачними стравами та чашкою кави у приємній та комфортній атмосфері. А також здійснити святкування весіль, днів народжень та прийняти гостей у вишуканому ресторані з готелем.

Готельно-ресторанний комплекс «Сапсан» знаходиться на березі озера, тож приємним бонусом для відвідувачів буде неповторний краєвид із вікон нашого закладу, особливо при заході сонця. Вигідне місце розташування комплексу, бездоганний сервіс та привітність нашого персоналу не залишать вас байдужими.

Гостинно запрошуємо гостей та мешканців міста Тернопіль завітати до нас.

У готельно-ресторанному комплексі «Сапсан» до ваших послуг:

  • Сучасний готель з одинадцятьма комфортабельними номерами. У номерах нові та зручні меблі, чисті й просторі ванні кімнати або душові, мініхолодильники, кліматична техніка та ще безліч речей для вашого комфорту. Ви можете обрати для себе номери різної категорії, з роздільними спальними місцями чи розкішними двоспальними ліжками. У кожному номері є кабельне телебачення та доступ до мережі Інтернет. Якщо ви завітаєте до нас у гості на власному авто, вам не доведеться хвилюватися про безпеку вашого транспорту. Адже, гості нашого комплексу можуть скористатися безкоштовним просторим паркінгом.
  • Ресторан із вишуканою європейською та колоритною українською кухнями, стильним інтер’єром, неповторною живою музикою. Ви можете обрати наше місце для святкування визначної для вас події або ж просто посмакувати смачними наїдками у ресторані «Сапсан». Два просторих зали, де можуть розміститися 140 гостей, коктейль-бар, Vip-зал з винним погребом будуть у вашому розпорядженні.

Завітайте до готельно-ресторанного комплексу «Сапсан» і насолоджуйтеся розкішним та комфортним відпочинком!

Відгуки