Тернопільський медичний центр безпеки дорожнього руху

Тернопільський медичний центр безпеки дорожнього руху - фото
вулиця Чумацька, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Алкоголізм… Куріння… Інші види залежностей… Нервові розлади… Всі ці захворювання можуть стати справжньою бідою для людини та для її близьких. Проте вихід є! Звернувшись за допомогою до Тернопільського Медичного центру безпеки дорожнього руху, ви зміните своє життя чи життя своєї родини на краще. Ми знаємо як допомогти та зробимо це. До того ж, лікування у нашому центрі не коштуватиме «захмарних» грошей. Тому, не зволікайте! Зробіть крок до щасливого життя без залежностей вже сьогодні!

Як саме допоможемо вам чи вашим близьким? Наші послуги:

  • Виведення із запійних станів та лікування алкоголізму: медикаментозне, сенсибілізаційне з використанням еспералі, метронідазолу, дісульфіраму, тетураму, нікотинової кислоти, психотерапевтичні методи лікування, лікування із застосуванням загальноукріплювальної чи індивідуальної симптоматичної терапій, радикальних методів — кодування та комплексного медикаментозного лікування з індивідуальною опосередкованою психотерапією.
  • Лікування куріння, яке здійснюємо відповідно до методики французького лікаря Нож’є (голкорефлексотерапія на вушній раковині), удосконаленої нашими медиками. Так, на відміну від класичного підходу, що вимагає близько 7 щоденних сеансів голкорефлексотерапії, у нашому центрі застосовується спеціальна методика, яка передбачає одноразову голкорефлексотерапію в комплексі з іншими лікувальними засобами.
  • Разом із цим, активно практикуємо нетрадиційні методи лікування та різноманітні психотерапевтичні методики:
    • засоби народної медицини;
    • Су-Джок терапію;
    • фітотерапію;
    • раціональну, опосередковану та емоційно-стресову психотерапії;
    • гіпнотерапію;
    • діаналіз — нову сучасну методологію консультування і психотерапії.

Чим будемо корисними для наших колег-медиків? 

Ще одним напрямком нашої діяльності є навчання медичних працівників методам проведення щозмінних передрейсових та післярейсових медичних оглядів водіїв транспортних засобів із виготовленням методичного супроводу, проведення навчальних семінарів, лекцій та інших освітніх заходів.

Чому ми? Переваги медичного центру:

  • Вперше свої двері центр відчинив для пацієнтів у 2009 році. За час існування ми зарекомендували себе як надійний та ефективний медичний заклад з бездоганною репутацією.
  • Нами було успішно розв'язано проблеми тисяч людей із різними видами залежностей з різних куточків України. А схвальні відгуки задоволених нашою роботою пацієнтів чи їхніх близьких слугують для нас своєрідною рекламою. Адже нам довіряють і нас рекомендують іншим.
  • Наш персонал — це компетентні, кваліфіковані та дипломовані спеціалісти. Так, Шугалей Юрій Семенович, що є головним лікарем центру, визнаний в Україні та за її межами лікар-нарколог вищої кваліфікаційної категорії. У нього «за плечима» грандіозний досвід роботи та тисячі вилікуваних пацієнтів. Разом із цим, він є кандидатом медичних наук та має понад 30 наукових праць і, попри надзвичайно високий рівень професіоналізму, невпинно розвиває та удосконалює свої уміння.
  • Фундаментальними принципами нашої роботи є конфіденційність, індивідуальний підхід до лікування кожного пацієнта, пріоритетність його інтересів, повага, доброзичливість і тепле, душевне ставлення до пацієнта. Все це, у поєднанні із високим рівнем професіоналізму персоналу центру та застосуванням ефективних методик лікування, сприяє успішному та доволі швидкому результату.
  • Медичний центр має власні ефективні та перевірені науково-медичні розробки щодо лікування залежностей. Разом із цим, завжди слідуємо протоколам та суворо дотримуємося державних стандартів надання наркологічної та психіатричної допомоги, затверджених МОЗ України.

Відгуки