Сервісний Центр "HUSQVARNA"

HUSQVARNA - фото
проспект Степана Бандери, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
провулок Тарнавського Мирона Генерала, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Дуже часто міські жителі, для активного відпочинку, обирають заміські будиночки, садові ділянки, які можуть подарувати не тільки естетичне задоволення, але й є достатньо практичними та допоміжними в житті. Одні обирають такі місця для влаштування квіткових клумб, інші для влаштування вечірок та сімейних виїздів на природу, а ще краще — поєднати приємне з корисним. І створити таку ділянку, де б хотілось залишитись на відпочинок і активно попрацювати для емоційної розрядки.

Але створення, утримання та оформлення будь-якої ділянки вимагає певних навичок і спеціальних пристосувань. І більшість робіт на невеликих ділянках проводиться вручну, за допомогою інструментів різного призначення, які покликані полегшити працю садівника та допомогти упорядкувати територію. І ми вам в цьому допоможемо.

Наші переваги:

  • гарантуємо якісну роботу всіх інструментів, яка підтверджується роками використання її нашими постійними клієнтами;
  • знаємо, що для клієнта становить реальну цінність: не тільки отримати задоволення від роботи зручним інструментом, безвідмовним і невибагливим в обслуговуванні, але і отримати підтримку від компанії, що виробляє якість та надають відповідні сертифікати;
  • наш магазин співпрацює з багатьма виробниками садової техніки як вітчизняними, так і закордонних;
  • ми постійно оновлюємо асортимент товарів і поповнюємо наш магазин новинками;
  • менеджери володіють великим досвідом і знаннями в області садової техніки та обладнання, нададуть вам повну та детальну інформацію про весь товар, який вас цікавить, а гнучка цінова політика дозволить купити потрібну продукцію за доступними цінами!

Продаж та професійний ремонт:

  • мотокос,
  • газонокосарок,
  • бензопил та іншого

 

 

Відгуки