ПП "Західенергомонтаж"

Західенергомонтаж - фото
вулиця Бродівська, 59а
+38 (0352) 22-36-70 (Бухгалтерія)
+38 (0352) 43-00-85 (Директор)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт08:00 - 17:1513:00 - 14:00
Пт08:00 - 16:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація


Фахівці нашої компанії виконують свою роботу дуже обережно , щоб потім у клієнта не було проблем  та незручностей з електроприладами та електропроводкою. Зараз такий час , коли науково - технічний прогрес не стоїть на місці і на підприємствах постійно потрібно оновлення обладнання і самих виробничих приміщень.

Ми зможемо Вам в цьому допомогти!

Наші майстри -  досвідчені електромонтажники , вони знають свою справу і ніколи не допускають помилок . Робота проходить у кілька етапів і на кожному етапі ведеться жорсткий контроль якості наданих послуг і виконаних електромонтажних робіт .

Займаючись електромонтажними роботами , ми завжди враховуємо прокладку силових електричних ланцюгів з установкою слабкострумових ліній  ( телефонія, телебачення , комп'ютери , сигналізації) , а також з урахуванням дизайну приміщення і законодавчих норм , що регулюють проведення електромонтажу , зокрема - перешкодозахищеність . За короткий період часу , ми ретельно розробимо такі частини проекту як внутрішнє електрообладнання , електроосвітлення , зовнішнє електропостачання . На етапі безпосередньої реалізації електропроекти ( етап проведення електромонтажних робіт ) , наші фахівці виконають всі необхідні демонтажні , пусконалагоджувальні та супровідні роботи . Крім цього , ми можемо взяти на себе проведення електровимірювань і слабкострумових робіт .

Все це ми зробимо  за доступною та договірною ціною.

Відгуки