Сфера Меблі

вулиця Оболоня, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
Нд09:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Компанія “Сфера Меблі” заснована в 2008 році і з того часу зайняла міцні позиції на мебельному ринку Тернополя, здобула визнання у наших покупців.
"Сфера Меблі" - створення неповторного стилю саме для Вас. Ми раді Вам запропонувати  широкий асортимент меблів на замовлення та меблів зі складу. 
Наше підприємство має великий досвід на ринку меблів Тернополя, володіє власними виробничими площами та обладнанням.
У штаті компанії є професійні дизайнери, які зроблять меблі, які Ви замовите у нас красивими, унікальними, практичними.
Наші менеджери в найкоротші терміни нададуть Вам усю необхідну інформацію, дадуть відповідь на усі Ваші запитання.
Компанія “Сфера Меблі” виготовляє меблі на замовленнята здійснює продаж меблів у власному інтернет-магазині меблів.
Обирайте комфорт і зручність з компанією «Сфера меблі», економте свої гроші і час, відчуйте ніжність Вашої спальні, м’якість улюбленого дивана, чудову гостинність вітальні.
Увага! Лише у нашій компанії ортопедичні матраци, які продаються за найнижчими цінами в Тернополі, зможуть забезпечити усій Вашій сім’ї здоровий та міцний сон!
Ми встановлюємо мінімальну націнку на меблі власного виробництва і на меблі та матраци інших виробників, які ми продаємо в нашому інтернет-магазині меблівв м.Тернопіль. Завдяки цьому нашіціни на меблі для домувиходять найнижчими в західному регіоні при  стабільно високій якості. В процесі виробництва меблів ми застосовуємо лише якісні, екологічні матеріали і співпрацюємо лише з перевіреними постачальниками.

Відгуки