Цех по переробці риби
5/5
вулиця Текстильна, 22
(Навпроти митниці)День | Години роботи | Перерва |
---|---|---|
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт | 09:00 - 19:00 | Без перерви |
Сб | 09:00 - 15:00 | Без перерви |
Нд | Вихідний |
Розповісти друзям:
Цех по переробці риби
Інформація
Любите рибу? Адже це не тільки смачні страви для всієї родини, а й вкрай корисний для здоров'я продукт. Як скласти меню на четвер? Влаштуйте традиційний «рибний день» — приходьте за продуктами до нас! Ми тішимо наших покупців свіжою та різноманітною продукцією, незамінною для повсякденних трапез і святкових застіль.
Опинившись в нашому магазині, ви будете здивовані шикарним вибором продукції — ми поставляємо товар, який має великий попит, тому кожен відвідувач знайде у нас свою улюблену рибу. Для тих, хто любить смачно поїсти, але не бажає займатися приготуванням морепродуктів, ми пропонуємо рибу холодного та гарячого копчення.
Наші переваги:
- ми ретельно вивчаємо попит на рибну продукцію та його тенденції, тому завжди пропонуємо покупцям те, що вони шукають. Ви не підете з порожніми руками;
- ми прагнемо якомога швидше доставити продукцію до вашого столу, тому не фасуємо і не розморожуємо рибу перед продажем;
- мінімальні витрати на проміжну стадію між виловом та продажем дозволяють нам встановлювати гранично лояльні ціни на весь товар. У нашому випадку приємна вартість зовсім не має на увазі сумнівну якість — в цьому вже переконалися наші постійні клієнти;
- чистота не тільки гарантує безпеку харчових продуктів, а й допомагає зосередитися на виборі конкретного товару. Ввічливі та охайні продавці завжди з посмішкою допоможуть вам скласти меню і підібрати відповідні інгредієнти для вашої рибної страви.
Продаж риби в гурт і в роздріб холодного та гарячого копчення, а саме:
- скумбрії холодного та гарячого копчення;
- сайра холодного та гарячого копчення;
- салаки холодного та гарячого копчення;
- окуня гарячого копчення;
- ставриди гарячого копчення;
- філе оселедця холодного копчення;
- балика скумбрії гарячого копчення;
- мойви холодного копчення;
- кільки холодного копчення;
- оселедця соленого;
- філе оселедця в маринаді;
- хребти лососеві гарячого та холодного копчення;
- пресерви 200 г, 300 г, 500 г.
Відгуки
Додати відгук
Зацікавила подія? Авторизуйся, щоб отримати нагадування про неї.
Авторизуйся, щоб підписатися та бути в курсі цікавих події.
Для того, щоб залишити відгук на нашому сайті авторизуйся.
Сподобався відгук? Авторизуйся, щоб вподобати та відповісти на нього.
Цех по переробці риби
Повідомлення для
Повідомлення для
Повідомлення для
Повідомлення для
Для відправки повідомлення підтвердіть Ваш номер мобільного.
Код був відправлений у Viber або СМС повідомленням.
Код невірний