Бар-ресторан "Грузинська кухня"

Грузинська кухня - фото
шосе Підволочиське, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Саме сюди потрібно йти, щоб познайомитися з грузинською кухнею, такою, яка вона є насправді і такою, якою її бачать кухарі. Пряні, гострі, ситні аромати страв. Саме сюди потрібно приходити тим, чия душа жадає пишного застілля з глечиками вина, чачею шашликами і ніжними хінкалі. Саме тут можна вдатися до ностальгії тим, хто подорожував по Грузії і бажає згадати смак аджарських хачапурі, хінкалі та річкової форелі.

Хочете замовити проведення банкету в ресторані або вирішили відзначити сімейне торжество? Тут ми запропонуємо вам такий достаток різноманітних грузинських страв і святкову атмосферу, що ваші гості залишаться в повному захваті.

Не знаєте, де відзначити корпоратив? Ми постараємося зробити ваше свято веселим і незабутнім, пропонуючи безліч незвичайних закусок і напоїв, а так само живу музику і невимушену обстановку для ваших співробітників.

Ви відчуваєте ностальгію? Саме у нас ви можете провести романтичний вечір наодинці з коханою людиною. У затишній атмосфері за прекрасною вечерею з справжнім грузинським вином вам буде приємно пробуджувати найтепліші, щирі почуття в серці близької вам людини.

Прянощі і спеції при приготуванні грузинських страв змусять вас повертатися в наші ресторани. Присутність пекучого і гострого в стравах може бути зовсім виключено, згідно вашиш бажання, хоча саму грузинську кухню можна назвати «м'яко». Грузинська кухня славиться своїм різноманіттям і вигідно відрізняє її від більш гострих східних варіантів приготування страв.

Ресторан-бар «Грузинська кухня» стане відмінним варіантом дл відпочинку з друзями, колегами, коханою людиною та у сімейному колі, адже у нас є все необхідне:

  • смачні страви;
  • гостинний та привітний персонал;
  • затишна та комфортна атмосфера;
  • дитячий майданчик;
  • літній майданчик, альтанки;
  • доставка їжі: замовленням до 300 грн - 30 грн, більше 300 грн -безкоштовно

 

 

Відгуки