Чистка пір'я/Прокат костюмів

Чистка пір'я/Прокат костюмів - фото
бульвар Данила Галицького, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Степана Будного, 32
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Чимало побутових завдань додають нам неабияких клопотів та турбот.

Так, коли мова йде про чистоту одягу чи дому, ми ще можемо впоратися власними силами, але як почистити великі вироби із делікатних матеріалів, такі як подушки, ковдри тощо? Як відремонтувати улюблене пальто? Де взяти гарний костюм на святковий виступ для дитини?

Складні питання? Можливо, але тільки не для фахівців нашого підприємства.

Ми працюємо у побутовій сфері, допомагаючи нашим клієнтам економити, забезпечувати чистоту, свіжість в домі та повертати улюбленим речам ідеальний вигляд.

Вагомою частиною діяльності нашого підприємства є чистка пір’я. Ігнорувати їх не варто, адже пух, пір’я, яким наповнені ці вироби, потребує регулярного, ретельного чищення, щоб запобігти алергічним реакціям та іншим негативним наслідкам для здоров’я.

Наше підприємство пропонує послуги чистки пір’я, пуху, подушок та ковдр:

  • ми використовуємо екологічно безпечні та ефективні методи очищення, які усувають пил, алергени, сторонні часточки, ворс, мікроорганізми тощо;
  • просушуємо та розпушуємо наповнювачі ваших ковдр та подушок;
  • виконуємо реставрацію ваших подушок та ковдр — змінюємо напірники, наповнювачі або усуваємо пошкодження.

Наші фахівці оберуть оптимальний варіант чищення ваших виробів, нададуть поради щодо подальшої експлуатації.

А також, виконуємо пошиття на ваше індивідуальне замовлення подушок, ковдр. Продаємо готові якісні м’які одіяла польського виробництва.

Підприємство пропонує послуги ремонту одягу. Ми ремонтуємо різноманітні речі та працюємо зі складними матеріалами, такими як хутро, шкіра. Відремонтуємо чи перешиємо і вашу легку сукню, і улюблену куртку.

Окрім того, ми спеціалізуємося на виготовленні різноманітних карнавальних костюмів. У цьому напрямку нашої роботи ми проявляємо всю винахідливість, креативний підхід, обов’язково прислухаємося до ідей та побажань замовника. Створюємо костюми для образів казкових, мультиплікаційних героїв, персонажів фільмів та легенд.

Ми готові допомогти вам якісно та швидко вирішити великий спектр завдань.

Відгуки