ТДВ "Зелене господарство"

Зелене господарство - фото
проспект Степана Бандери, 83
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Зелені насадження довкола будівель та споруд, вздовж вулиць, гарно підібрані, доглянуті та квітучі, створюють особливо затишну, комфортну та прохолодну атмосферу. Вони додають неповторної краси та гармонії — навесні, коли все квітне та розпускається, влітку, коли в силу входить буяння зелені, восени, коли дерева та кущі сяють різноманітними відтінками жовтогарячих тонів. Та навіть взимку дерева мають свою красу — графічні лінії гілок створюють ажурне мереживо та захоплюють погляд.

Звичайно, така краса потребує чималих зусиль. Адже необхідно не лише досконало володіти інформацією про той чи інший вид дерев, сорт кущів, а й вміти за ними доглядати, сприяти їх активному росту.

ТДВ «Зелене господарство» надає професійні послуги у рослинництві та виконує роботи по облаштуванню ландшафту. Пропонує допомогу кваліфікованих та досвідчених спеціалістів, які створять зелене диво довкола будівлі, облагородять та прикрасять територію будь-яких розмірів.

ТДВ «Зелене господарство» виконує:

  • озеленення території;
  • облаштування ландшафту з метою захисту навколишнього середовища;
  • підрізання дерев та декоративної огорожі;
  • пересаджування великих дерев (крім аналогічних послуг у сільському господарстві).

Ми детально сплануємо ваш ландшафт, підберемо якісні саджанці та надамо детальні консультації щодо догляду за рослинами.

Відгуки