PRT FORKLiFT

PRT FORKLiFT - фото
вулиця Бродівська-Бічна, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

У вас погано працює вилковий навантажувач? Чи можливо ви плануєте розпочати бізнес у торгівлі з власним складом та вам необхідна техніка для його роботи? Тоді пропонуємо вам наші послуги з продажу, оренди, ремонту та обслуговування складської техніки.

В «PRT FORKLiFT» ми пропонуємо широкий спектр послуг для складської техніки, в тому числі й для вилкових навантажувачів. Забезпечуємо професійну якість обслуговування, адже маємо вагомий досвід роботи та шукаємо індивідуальний підхід до клієнтів.

Надаємо такі послуги:

  • продажу вилкових навантажувачів, запчастин до них та іншої складської техніки;
  • оренди вилкових навантажувачів;
  • ремонту й обслуговування складської техніки.

Однією з ключових переваг нашої компанії є те, що ми спеціалізуємося на техніці з Японії, яка відома своєю надійністю і якістю. Пишаємося тим, що у нас є для клієнтів такі чудові пропозиції та рішення, які відрізняються своєю якістю та відповідають їхнім потребам й вимогам.

Ми з максимальною увагою прислухаємось до побажань клієнтів, а тому здійснюємо виїзний сервіс, щоб забезпечити оперативне та швидке розв'язання проблем з технікою без зайвої витрати часу.

Наша компанія також має в наявності широкий асортимент запчастин до складської техніки, що дозволяє нам проводити ремонт та обслуговування швидко й ефективно, забезпечуючи безперебійну роботу вашого обладнання.

Відгуки