ТОВ "ВВС-Буд"

ВВС-Буд - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 11а, офіс 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

ТОВ «ВВС-Буд» на ринку будівельних послуг Тернополя з 2004 року. Створюючи компанію, ми розуміли, що ефективність нашої роботи буде в першу чергу залежати від команди професіоналів, які б мали значний досвід в сфері реалізації будівельних проектів різного ступеня складності. Ми знайшли таких спеціалістів у БМУ «Промбуд», що є нашим генпідрядником.

Отож, разом ми здатні забезпечити високі технічні стандарти будівництва і вчасно виконувати всі взяті на себе зобов’язання. За цей час успішно реалізований проект з будівництва 140-квартирного житлового будинку за адресою м. Тернопіль, вул. О. Польового 2б. Мешканцям цього будинку ТОВ «ВВС-Буд» допомогло у створенні ОСББ, завдяки якому жильці мають змогу економити кошти на утримання будинку та прилеглої території.

 За роки існування компанією була згенерована новітня для нашого міста ідея – побудова архітектурно досконалого з розвинутою інфраструктурою, власною системою комунального обслуговування житлового комплексу «Острозький». Зараз проект перебуває на стадії втілення – вже збудовані і здані в експлуатацію перші секції, ведеться будівництво наступних, отож незабаром наші покупці зможуть заселитись у просторі квартири у самому центрі міста. «ВВС-Буд» ні на мить не зупиняє своєї роботи, постійно рухається вперед – ось уже втілюється в життя проект нового 72-охквартирного житлового будинку по вул. О. Польового - в одному з найзручніших і найзатишніших куточків м. Тернополя

Відмінними рисами ТОВ «ВВС-Буд» завжди було і є уважне ставлення до кожного клієнта, демократичні ціни та висока якість збудованого житла.

Відгуки