Салон штор "Sofi"

Sofi - фото
проспект Степана Бандери, 45
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Салон штор «Sofi» — ми облаштовуємо затишок та красу у вашій оселі. Компетентно, чітко, надійно. Надзвичайно великий вибір тканин на різний смак та гаманець. Наш досвід дасть вам змогу швидко без нервів і зусиль оздобити домівку текстилем. У нас ви знайдете все в комплексі: карнизи, ролети, монтаж, текстиль, дизайн, пошиття, повіска і супутні обслуговуючі послуги. Ми завжди готові вам допомогти, Робимо як для себе.

Перевагами роботи салону «Sofi», завжди великий асортимент текстилю, карнизів, тканинних ролет, зовнішніх систем захисту від сонця. Висока технічна підготовка працівників, дає змогу оформити складні архітектурні форми приміщень. 

Перелік послуг, які готовий запропонувати Салон штор «Sofi»:

  • виїзд дизайнера на обєкт, заміри, підбір карнизів, ролет, тюлі, штор. Якісне пошиття текстилю, пошиття покривал, декоративних подушок, повіска готових комплектів
  • продаж аксесуарів та декоративних елементів для штор (бахрома, китиці, бордюри для штор); розробка дизайну;
  • виготовлення та встановлення ролет різної конструкції ( звичайні ролети, день-ніч, пліссе), ролет для нестандартних вікон, ролет з електричним керуванням,  а також, для мансардних систем, виготовляємо та встановлюємо маркізні системи для зовнішнього застосування.
  • великий вибір карнизів дає змогу підібрати потрібні варінти кріплення для вікон любої конфігураціїі та складності: стельовий пластик різних виробників, ковані карнизи, алюмінієві карнизи різноманітної форми, в яких можна використати як ручне так і електричне керування (кнопка,  пульт,  підключення до «розумного будинку»)
  • продаж сувенірної продукції для декору.

Відгуки