Цегла-конструктор

Цегла-конструктор - фото

Інформація

Цегла-конструктор — ідеальний виріб для будівництва парканів, альтанок, клумб, лазень, камінів і т.д.

Ми пропонуємо цеглу-конструктор, дизайн і форму якої розробили власноруч, урахувавши різноманітні недоліки, які мають інші декоративні цегли. Цегла є дуже зручною в монтажі та досить презентабельною з погляду дизайну на ринку.

Наша цегла оптимальних розмірів: 22x10x6.5 см, розмір стовпчика — 32х32 см, отвір під закладну трубу — 12х12 см. Вона наявна в 10-и кольорах: чорний, антрацит, сірий, білий з відтінком слонової кістки, бежевий, жовтий, оранжевий, червоний, коричневий, оливковий. Застосовуємо високоякісні барвники німецьких, данських та чеських брендів.

Цегла належить до категорії гіперпресованої, є рваною із дрібною рівномірною текстурою у якій відсутні грубі поодинокі камені. Вона дуже легка в монтажі, завдяки чому, практично кожен зможе самостійно заповнити монтажні отвори, що в рази зменшить вартість огорожі та зекономить значні кошти.

Також в нашому асортименті фасадна облицювальна плитка за акційною ціною!

Запрошуємо до співпраці будівельні магазини, гуртівні, майданчики.

Окрім цього, пропонуємо міцні та довговічні, різних розмірів та конфігурацій шліфовані дашки (капелюхи) з гранітної крихти, а також парапети, які заливаються індивідуально під розміри кожного окремого прольоту.

Відгуки