Астролог онлайн

Астролог онлайн - фото

Інформація

Наше життя підпорядковується багатьом закономірностям, впливам та зовнішнім факторам і астрологія серед них займає доволі важливе місце. Рух та розташування небесних тіл суттєво впливають на життя, долю людини, її вибір, вчинки, характер. Володіючи цими знаннями, ви зможете позитивно впливати на своє життя, змінюючи його на краще, досягаючи бажаного.

Хочете розібратися у цьому і знайти відповіді на важливі питання? Астролог Олександра допоможе вам у цьому.

Задача професійного астролога — боротьба з усталеною системою правил та стереотипів. Ви маєте неймовірний потенціал і зможете змінити своє призначення. Змалку на нас тисне суспільство, «ламаючи» нас і змушуючи йти не за своїм призначенням. Звертайтеся по консультацію і ви зможете змінити це.

Головний інструмент астрологів — натальна карта. Це складна багатоярусна система, світ пізнання людської душі і ми розшифруємо її, щоб отримати ключ.

Натальна карта (або гороскоп) — це не передвісник чогось лихого. 90% проблем спричинює зовсім не астрологія, а сама людина. Астрологія ж потрібна, щоб не допустити помилок. Ви попереджені, а отже, озброєні! І тому ви плануватимете свої подальші кроки з урахуванням цих важливих знань.

Також можна придбати курс «Сам собі астролог» — візьміть життя під свій контроль вже сьогодні!

Переглянути цей допис в Instagram

Переглянути цей допис в Instagram

Переглянути цей допис в Instagram

Переглянути цей допис в Instagram

Переглянути цей допис в Instagram

Відгуки