Шинний сервіс "GOODYEAR"

GOODYEAR - фото
вулиця Об’їзна, 70в
(Поруч з Bosch Service Aвтодром)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Експлуатація автомобіля вимагає постійної уваги до всіх його механізмів і агрегатів. Комфорт і безпека поїздки безпосередньо залежать від стану шин вашого авто. Знос, постійне тертя, регулювання параметрів вимагає своєчасного технічного обслуговування. І без допомоги професіоналів вам не обійтись.
До хороших цін ми додаємо великий досвід наших майстрів по обслуговуванню автомобілів різних марок і отримуємо відмінний результат! Якщо ви хочете отримати якісний ремонт автомобіля за розумні гроші, скористайтеся послугами нашого шинного сервісу «GOODYEAR».
Послуги:
Шиномонтаж, шини диски, заміна, балансування, накачка газом.
Наші переваги:
  • ми маємо власне обладнання та кваліфікований персонал для ремонту і обслуговування автомобілів;
  • майстри техцентру використовують у своїй роботі тільки професійне обладнання, яке скорочує час на виконання робіт і значно покращує їх якість;
  • здійснюємо продаж шин та є офіційним дистриб’ютором в Тернополі: goodyear , yokohama , hankook , pirelli ,triangle , continental , matador , uniroyal , nokian

  • у нашому технічному центрі ми постаралися зробити все для того, щоб співпраця з нами була для вас максимально вигідною. Для цього вартість обслуговування для кожної марки мінімальна.
067 340 61 19 — Святослав
067 802 63 99 — Віктор

Відгуки