Ridana Studio

Ridana Studio - фото
вулиця Олександра Довженка, 14
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«Ridana Studio» — досвідчені майстри твоєї бездоганності!

Саме тут заради ідеального образу та краси працюють високопрофесійні майстри, які уважно ставляться до забаганок клієнтів і допомагають втілити бажання, застосовуючи індивідуальний підхід і обираючи провідні техніки. До того ж ми приділяємо особливу увагу стерилізації та дезінфекції — взаємопов’язаним процедурам, яких сумлінно дотримуються наші фахівці. А ще створюємо чарівну та затишну атмосферу та використовуємо високоякісні матеріали, аби клієнти залишились задоволеними на всі 100%.

У «Ridana Studio» працюють:

  • Перукар-колорист Сергій, який підбере ідеальний колір для пасма і здатний індивідуально підійти до різних типів і складності фарбування.
  • Перукар Наталя — жіночий та чоловічий майстер з багаторічним досвідом роботи, який постійно вдосконалюється та опановує нові техніки.
  • Марина — майстер з ламінування, нарощення вій та оформленню брів, що підкреслить справжню красу.
  • Майстер манікюру та педикюру Олеся має власне почуття стилю та володіє художніми навичками, а також має розвинену дрібну моторику та здатність до кропіткої роботи.
  • Професійний косметолог з бездоганною освітою, чудовий майстер перманентного макіяжу та майстер шугарингу (усіх зон).
  • Майстер з масажу Олеся — надає професійні послуги з різних видів масажу, а саме: класичного, спини та шиї, косметичного масажу обличчя, дитячого та логопедичного масажу, букального масажу.
Військовим стрижки безкоштовно!

До того ж запрошуємо охочих на курси манікюру та оформлення брів. Ми радо поділимось різноманітними нюансами роботи та навчимо створювати ідеальність.

Відгуки