Фотограф "Цигульський Петро"

Цигульський Петро - фото
вулиця Медова, 2

Інформація

Я весільний фотограф Петро Цигульський. Проживаю в Україні в місті Тернопіль. Працюю фотографом в своїй власній фото-майстерні “Авангард”. Мої послуги можна замовити в межах нашої країни а також за кордоном. Це сайт створено спеціально для наших клієнтів. Для того щоб ви розуміли хто ми є, наше бачення фотографії і чому ми займаємося цією справою. Знаєте за що люблю весілля, люблю за щирі почуття молодят. З власного досвіду знаю, що вони в цей день особливі.  Хвилювання, події, емоції, почуття. Дуже важливо все правильно передати на фото.  Все що було на весіллі забувається, забувається 10 метровий лімузин, забувається кольоровий  феєрверк, торт. Не забувається щирий поцілунок, рідний дотик, щира усмішка, сльоза матері. Дуже добре що є справжні фото. На весіллі понад 80%  фотографій “будує”  наречена.  Її присутність на фото, робить його вже весільним.  Тому, дуже важливо для фотографа приділити нареченій максимум уваги.  Сама так я будую свою роботу на весіллі. Все створюється навколо нареченої.

“Комфорт” без нього не буде чудових фотографій.  Нареченій, нареченому має бути комфортно працювати перед камерою.  Знаєте весілля не робиться для фотографа чи оператора.  Тому я завжди прошу своїх клієнтів святкувати і завжди цьому сприяю.  Особливо це стосується нареченої.  Для жінки, день весілля особливий день і це потрібно розуміти.  В процесі підготовки до зйомки, все робиться так, щоб сам процес фотографування був максимально комфортний.

 

Окрім фото, коли є вільний від роботи фотографа час я стараюся писати. Давати корисну інформацію людям

Якщо для вас фотографія це не просто картинка, а фотограф це не просто строчка в списку для підготовки до весілля. Звертайтесь до мене. Я знаю як зробити так, щоб ваші фото не просто отримували сердечка в соціальних мережах, а гріли ваші серця через багато років!

Мій досвід  та любов до своєї справи дозволяють пропонувати широкий спектр фото послуг.

Весільна, портретна, портфолійна,  дитяча та сімейна, фотозйомка святкувань та інших заходів.

Це не повний перелік фото послуг.  Завертайтесь,  і ви завжди отримаєте повну консультацію що стосується вашого замовлення.

Отримаєте рекомендацію стиліста та візажиста,  підказку та ідеї для зйомок.

Я відкритий для обговорення будь-яких Ваших запитів та побажань.

Відгуки