ТерКо Авто Моторс

ТерКо Авто Моторс - фото
вулиця Об’їзна, 23а
+38 (067) 351-87-97 (Відділ продажу)
+38 (067) 350-08-06 (Відділ сервісу)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


Great Wall Motor( WM) —
велика холдингова автомобілебудівельна компанія. До її складу входять понад 10 дочірніх компаній. Однією з них є преміальна лінійка HAVAL.

«ТерКо Авто Моторс»
— офіційний дилерський центр автомобілів бренду «HAVAL» у Тернопільській області, Транспортні засоби цього виробника — це відмінне поєднання досконалих технічних показників, стильного вигляду, інноваційних рішень та комфорту. «ТерКо Авто Моторс» має вагомий практичний досвід роботи на автомобільному ринку України — з 2007 р., раніше центр був офіційним представником брендів Mazda і Honda.

У національній автомобільній премії «Авто Лідер 2021» у номінації «Лідер ціни та якості» автомобіль Haval H2 став переможцем! На Східному ринку Європи це кращий бренд, який здобув заслужену довіру й повагу шанувальників потужних автомобілів.

Та бренд «HAVAL» завоював прихильність не лише завдяки високим показникам безпеки та сучасним тенденціям, а й через комплексний підхід до обслуговування клієнтів.

Вам пропонуються послуги:
  • продаж нових автомобілів;
  • сервісне обслуговування різних марок автомобілів;
  • продаж автомобільних запчастин;
  • страхування;
  • фінансування бізнесу.
З «ТерКо Авто Моторс» ви отримаєте вигідні можливості придбання сучасного, потужного автомобіля, вам буде надано всебічну підтримку й професійне обслуговування. Сервіс роботи відповідає високим світовим стандартам!

Відгуки