Компанія "ULTRA"

ULTRA - фото
провулок Цегельний, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Компанія ULTRA - лідер в області розробки і впровадження комплексних систем для автоматизації управління бізнесом.

Місія ULTRA : Ми підвищуємо конкурентоспроможність наших клієнтів шляхом впровадження сучасних інформаційних технологій.

Стратегія ULTRA : Ми концентруємо свої зусилля на наданні консалтингових послуг з поліпшення якості ведення бізнесу, які встановлюємо на платформі програмного комплексу ULTRA.

Комплексний підхід до рішення завдань, поєднання кращого світового досвіду і знання національної специфіки разом з ретельним вивченням індивідуальних особливостей бізнесу клієнта дозволяють нам досягати оптимальних результатів.

Принцип роботи Компанії ULTRA - максимум можливостей за розумну ціну.

Поширенням, впровадженням і супроводом програмного комплексу ULTRA на території України займається дилерська мережа з сертифікованих організацій-партнерів. Стосунки з ними будуються за принципом повної відкритості, на вигідній для обох сторін основі. Дилерам виявляється всебічна інформаційна і методична підтримка. Для них регулярно організовуються конференції, на яких обговорюються поточний стан, перспективи розвитку і технології впровадження програмних продуктів.

 

Модуль ULTRA-Ресторан

Програмний Комплекс ULTRA-Ресторан — потужний інструмент контролю роботи залу, товарного і фінансового обліку Закладу Громадського Харчування. Система моніторингу дозволяє стежити за кожною операцією по обслуговуванню клієнтів у залі. Представлена методика обліку спрямована на всеосяжний контроль руху товарів та фінансових коштів

 

"ULTRA" Магазин представляє собою робоче місце касира в магазині. Система підтримує всі необхідні операції на касі як у магазинах самообслуговування, так і при торгівлі через прилавок.

Інтеграція з усім необхідним обладнанням для роботи каси робить обслуговування Ваших клієнтів оперативним і зручним. Система підтримує всі необхідні операції на касі як у магазинах самообслуговування, так і при торгівлі через прилавок.

Програма дозволить касиру швидко оформити чек клієнту і розрахувати його. Пошук товару може здійснюватись як через сканер штрих-коду, так і пошук за кодом, штрих-кодом, назвою. Також можливо використовувати в роботі програмовану клавіатуру, для забезпечення більшої швидкодії.

 

Модуль ULTRA-Готель

Система  ULTRA-Готель дозволяє ефективно управляти об'єктом будь-якого розміру, від невеликого готелю до великих розгалужених готельних  комплексів. Номерний фонд, ресторани й бари, фітнес-центри, SPA, сауни, басейни, зали більярду, телефонія, Інтернет — усе це підпорядковане оперативному управлінню. Для підвищення контролю використовується інтеграція з електронними замками.

Гнучкість і оперативність управління за допомогою  Програмного Комплексу  ULTRA-Готель дозволяє максимально швидко й чітко прийняти маркетингові рішення, підвищити рівень обслуговування гостей, знизити витрати й підвищити фінансові показники підприємства.

"ULTRA" Готель служить для оперативної і зручної роботи відділу рецепції і бронювання при роботі з гостями і номерним фондом. Підсистема розроблена з урахуванням максимально можливих вимог до програми. Реалізована "інтерактивна шахматка" з номерного фонду. Цей модуль, як і всі інші модулі ULTRA, працює в єдиній базі даних, що є основною вимогоюдля оперативної роботи готельно-ресторанних комплексів.

 

 

 Ultra: Мобільний офіціант

Уявіть ситуацію, коли у вас в меню багато хороших страв з високою рентабельністю, а замовляють лише кілька популярних. Причому часто відвідувачі навіть і не підозрюютьпро більшість інших страв, боячись пробувати новинку навмання.

Але ось клієнт все ж наважився і замовив щось нове - крем-суп з гарбуза і бринзою. Офіціант прийняв замовлення і йде. А тепер уявіть роздратування клієнта, коли офіціант через півгодини вибачиться і скаже, що гарбуз «якраз сьогодні закінчився». На жаль, часта ситуація, особливо у великих залах та на літніх майданчиках. Адже офіціантові потрібно час, щоб дійти до кухні.

Використовуйте рішення Ultra: Мобільний офіціант і суттєво збільшуйте прибуток від продажу страв і швидкість обслуговування

ключові слова Автоматизація ресторанів,  Автоматизація магазинів  Автоматизація готелів,  програмне забезпечення   для : ресторанів барів кафе магазинів, готелів. POS обладнання, термінали, принтери термодруку.

Відгуки