Стоматологічна клініка "А+"

А+ - фото
вулиця Максима Кривоноса, 9, офіс 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«Стоматкабінет» — сучасна сімейна стоматологія, в якій якісно лікують зуби без болю. Тут працюють кваліфіковані стоматологи, що застосовують провідні технології та використовують першокласне стоматологічне обладнання. Спеціалісти закладу дбайливо допомагають позбутися проблем ротової порожнини, уникаючи болю та стресу, а також дотримуючись норм особистої гігієни та стерилізації інструментів. Так, у «Стоматкабінет» є правило: «Простерилізуй, або використай нове».

Надають широкий спектр стоматологічної допомоги. Важливими напрямками роботи є ортопедична та терапевтична стоматологія. Пропонуються різноманітні види протезування та лікування зубів, естетична стоматологія. Проводять якісне відбілювання.

Перелік пропонованих послуг:

  • Реставрація
  • Професійна гігієна
  • Ендодонтія
  • Коронки
  • Зняття гіперчутливості
  • Ортодонтія
  • Хірургія
  • Відбілювання зубів за американською системою Philips Zoom 4, яка дозволяє отримати білосніжну посмішку без больових відчуттів.
Переваги, які отримують клієнти «Стоматкабінету»:
  1. Намагаємося ламати стереотипи щодо відвідин стоматолога, тому створюємо максимально комфортні умови. Завдяки безболісним методикам, бездоганному сервісу та привітності персоналу наші відвідувачі відчувають затишок і турботу з перших хвилин, тож не асоціюють візит до нас із неприємними відчуттями.
  2. Гарантуємо безпеку та дотримання санітарно-гігієнічних норм. Проводимо стерилізацію класу В.
  3. Ми максимально відкриті у спілкуванні з клієнтами, а наші умови — прозорі та зрозумілі. До того ж дамо відповіді на важливі для вас питання до, під час чи після робочого процесу, пояснимо всі необхідні деталі та нюанси.
  4. Наші послуги є справді якісними, а наша команда — це висококваліфіковані спеціалісти, які працюють відповідно до новітніх протоколів. Ми зробимо так, щоб ви надовго забули про проблеми зубів і ротової порожнини.
  5. Гнучка цінова політика — даємо можливість клієнту самостійно формувати прайс майбутньої посмішки і обрати категорію матеріалу: бюджетну чи сегменту преміум.

Заходьте, і ми раді будемо вам допомогти!

Постійним клієнтам діє система знижок.

Проводимо попередній запис.

Відгуки