Фітоцентр "Примафлора"

Примафлора - фото
вулиця Князя Острозького, 26
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб11:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


З бурхливим розвитком світової хіміко-фармацевтичної індустрії, мистецтво збереження та зміцнення здоров’я перетворилося у банальну комерцію – адже на поличках аптек все більше ліків з великою кількістю побічних ефектів.

Ми пропонуємо широкий асортимент фітопрепаратів, засобів гігієни, косметику і парфуми українського виробництва для оздоровлення та краси.

Продукція компанії «Примафлора» рекомендована для застосування людям у будь-якому віці. А її інноваційні досягнення підтверджують численні нагороди та сертифікати, зокрема сертифікат якості Швейцарського інституту стандартів якості SIQS.

Науково доведено, що люди, які регулярно приймають натуральні препарати, живуть довше, а їхній організм стійкіший до хронічних захворювань різного походження.

У нашому фіто-центрі «Примафлора» у Тернополі консультують фітотерапевти, які допоможуть підібрати індивідуальну комплексно-оздоровчу програму. Також щомісяця пацієнтів консультує київський фахівець – лікар-фітотерапевт, кандидат медичних наук Максим Васильович Проша.

Наша продукція:

Бізнес:

Разом з нами ви можете розпочати свою справу легко та просто, і знайти фінансовий добробут. Наша продукція та унікальні бізнес-технології довели свою ефективність і привели тисячі людей до здоров'я і фінансової впевненості в завтрашньому дні.

Якщо ви прагнете бути завжди чарівною без шкоди здоров’ю, обирайте товари компанії «Примафлора»!

Відгуки