Центр оперативної поліграфії

Центр оперативної поліграфії - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 9а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Оперативна поліграфія

Лазерний друк:

Візитних карток, запрошень, вітальних листівок різних форматів, наліпок (стікерів) з контурною порізкою та без, меню, календарів, журналів, рекламних буклетів, стандартних фотокарток, фото типу Polaroid та фото на магнітній основі, виготовлення оригінальних фотоальбомів.

Видавництво та друк книг різних видів

Монографії, дитяча література, наукові книги, поетичні збірники, збірники конференції, історична та художня література. Надаємо усі послуги щодо видання книг: розробка дизайну обкладинки, присвоєння ISBN коду, якісна верстка книги (процес формування сторінок (в видавничій справі та поліграфії)).

Струменевий широкоформатний друк

Креслень, проектів, планів, мап, інформаційних плакатів, картин на холсті, зображень великого розміру (більше, ніж формат SRA3 (320Х450 mm)) та іншої продукції.

Офсетний друк

Ви можете одержати найрізноманітнішу продукцію у вигляді візиток, календарів, листівок і т.п. у великій кількості за помірною ціною. Офсет забезпечує якісний і недорогий друк великотиражної продукції.

Надаємо додрукові та післядрукові послуги: 

Ламінування, брошурування (зшивання на пружину пластмасову або металеву), тверде переплетення дипломних робіт, зшивання на скобу, скруглення кутів виробу, бігування, фальцування, перфорування та інше.

Тиражування

Пропонуємо тиражування листівок, анкет, прайсів, оголошень, блокнотів та брошур. 

Широкоформатний друк

Друк постерів типу бігборд та сітілайт, афіш, виготовлення банерів, виробів з банерної сітки, наліпок з самоклеючої плівки, перфоплівки (One Way Vision), контурна порізка білої та кольорових плівок типу ORACAL, холстів, табличок різних видів (на основі ПВХ, прозорому акрилі та інших матеріалах). 

УФ друк

Друк на твердих листових матеріалах, таких як пластик, акрил, поліпропілен, скло і т.д. Виготовлення нагород, трофеїв, брендування різних видів сувенірної продукції (друк на ручках, новорічних іграшках), зокрема, прямий друк на неплоских предметах,  гумових виробах, брелоках, магнітах і флеш-накопичувачах.

Послуги дизайну

Інші послуги

Сублімаційний друк — нанесення зображення на футболки, кружки, пазли, сумки, подушки та інше. Це сучасна технологія, яка дозволяє отримувати яскраві та довговічні принти високої якості на всьому спектрі синтетичних тканин.

Лазерна та фрезерна порізка різноманітних матеріалів.

Відгуки