Музичний магазин "Бастер"

Бастер - фото
провулок Цегельний, 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Музичний центр “БАСТЕР”™ працює на ринку професійного музичного та світлового обладнання, музичних інструментів та шоу-бізнесу з 1995 року. Тоді на Україні тільки почалось зароджуватись поняття шоу-бізнес та формуватись система торгівлі музичним обладнанням та інструментами.

Музичний центр "Бастер"™ з початку свого заснування почав займатися таким видом діяльності як інсталяція об’єктів звуковим та світловим обладнанням. Зрозуміло, що в часи становлення молодої та незалежної України це було доволі проблематично, оскільки бракувало професійного обладнання. Проте працівники музичного центру завжди знаходили вихід з цього непростого становища покладаючись на власний досвід та професійні знання у вирішенні нелегких завдань.

З приходом у 2003 році молодої та талановитої команди фахівців з вищою технічною та музичною освітою, пройшовши тривалу практику концертної та турової діяльності були поставленні більш глобальні завдання щодо надання інсталяційних послуг в даній сфері. Команда з професійних працівників з великим досвідом роботи займається не тільки інсталяцією, але також надає і технічні та технологічні консультації пов’язані з цим видом діяльності.

На даний час МЦ "Бастер"™ використовує сценічно-концертний комплекс європейського стандарту, що входить в п’ятірку кращих комплексів в Україні. Основними перевагами нашого комплексу є час розгортання (6-8 годин) на будь-якому місці, професійна та злагоджена праця обслуговуючого персоналу, великий досвід у проведенні різномасштабних шоу-програм.

Відгуки