Салон штор "Ексклюзив"

Ексклюзив - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Салон штор «Ексклюзив», м. Тернопіль - це висока якість та оригінальний дизайн Вашого дому. Ми пропонуємо Вашій увазі понад 3000 найменувань товарів від провідних виробників Європи та США: штори, карнизи, жалюзі, ролети, тюлі, покривала, скатертини. Для фешенебельного оформлення оселі текстилем пропонуються ексклюзивні колекції інтер’єрних тканин серед яких представлені: класична та жакардова колекція, які відзначаються благородністю зовнішнього вигляду та виразністю малюнку. Надзвичайно популярним у сучасному інтер’єрі є екостиль - використання екологічної сировини, якість ткацького полотна, не токсичність використовуваних барвників та відповідний дизайн.

Салон штор «Ексклюзив», що у Тернополі, пропонує карнизи різноманітних стилів та напрямків найактуальнішими з яких є карнизи на пультах (розраховані на вагу тканини), що заохочує знайти власний стиль і таким чином створити неповторний гармонійний інтер’єр у своїй оселі. Широкий асортимент продукції легко задовольнить найвибагливішого покупця, а якщо Ви обрали потрібний карниз ми із задоволенням візьмемо на себе усі клопоти по його установці.

Надзвичайно великий вибір ролетів, який дивує різноманітністю тканин та дизайном. Ролети виготовляються із спеціальної тканини, яка не вигорає на сонці та має антистатичні властивості (не притягує пил).

Не розгубитися у шаленому виборі тканин Вам допоможуть наші дизайнери, які є справжніми професіоналами своєї справи. Вони створять не лише ексклюзивний дизайн Вашого вікна, а й допоможуть у виборі аксесуарів та карнизів. Адже, правильно підібрані штори допоможуть підкреслити унікальний дизайн Вашого дому.

Ексклюзивність, високу якість, широкий асортимент, професійний підхід до кожного клієнта – усе це Ви знайдете у салоні штор «Ексклюзив».

Відгуки