Фірма "Варіант"

Варіант - фото
вулиця Гайова, 30, офіс 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Як відомо, реклама,  зовнішня реклама, реклама в пресі, активно сприяє просуванню нових  товарів і послуг на споживчому ринку. А тим часом, зовнішня реклама у всіх її проявах, починаючи з вивіски і закінчуючи рекламою на транспорті, і навіть на космічних орбітальних станціях є на сьогоднішній день найбільш дієвою з точки зору її сприйняття споживачами.

Зовнішня реклама - є найбільш популярною, відповідно, максимальна кількість контактів з потенційно зацікавленими людьми.

Грамотна і стильна подача реклами не викликає роздратування. Навпаки, вона будить інтерес, гіпнотично впливаючи на людину і притягуючи до себе на зразок магніта. При цьому для досягнення більшої ефективності будь-якої рекламної кампанії необхідно, перш за все, забезпечити певну частоту і обсягу конкретного сегменту споживачів. Як правило, в будь-якій справі вирішують два основних завдання: з одного боку, придумати щось принципово нове, з іншого боку, не розгубити вже напрацьоване, тобто старе.

До ваших послуг -  завжди широкий спектр наших можливостей.

Наш девіз - інтелігентність і порядність в рекламі.

Фірма "ВАРІАНТ" працює на своїх клієнтів, а не на засоби масової інформації або постачальників послуг. Наші моральні, етичні, фінансові і юридичні зобов'язання перед клієнтом – це вигідні ціни при виробництві зовнішньої реклами, висока якість робіт при виготовленні і монтажі зовнішньої реклами, виконання всіх робіт точно у встановлені терміни, сприяння зростанню і процвітанню бізнесу клієнта.

Наші принципи – оперативність і якість роботи при різних завданнях і різних бюджетах.

Виробляти і поширювати погану зовнішню рекламу не вигідно не лише у нашій сфері, але і споживачам, тому ми завжди гарантуємо високу якість, а це не завжди дешево. Але очевидно, що гроші на виготовлення зовнішньої реклами витрачати необхідно  в першу чергу для того, щоб їх повернути і ще й заробити.

Ми допоможемо створити Вам ПОПУЛЯРНІСТЬ і показати Вашу УНІКАЛЬНІСТЬ!

Ми станемо Вашим ВАРІАНТОМ, основними силами в боротьбі за залучення уваги аудиторії і потенційних клієнтів.

КРАСИВА, СТИЛЬНА РЕКЛАМА - ЦЕ ВАРІАНТ

Відгуки