Coffee Nanny

Coffee Nanny - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:30 - 19:30Без перерви
Нд10:00 - 15:00Без перерви

Інформація


«Coffee Nanny»
— зручний сервіс, який оцінять батьки, що турбуються про комфорт і безпеку свого малюка. Це чудова можливість залишити свою дитину у відповідальних руках професійної няні та спокійно займатися своїми справами.

«Coffee Nanny»
— це не тільки няня. Вам пропонуються різнопланові послуги та якісна допомога:
  • няня на декілька годин додому;
  • підбір постійної няні;
  • няня на свято;
  • гувернантка.

Ви можете замовити няню в ресторан, до салону краси чи спортивного закладу — ваша дитина буде неподалік, зайнята і доглянута. Проте, варто пам’ятати — няня це не аніматор. Ми забезпечуємо догляд, турботу і комфорт вашого малюка.

Щодо послуг постійної няні, то ми враховуємо ваші вимоги й побажання й пропонуємо вам кілька кандидатур. У нас велика база кандидаток, тож ми обов’язково підберемо для вас бажану няню. На час відпустки основної няні надамо перевірену заміну.

«Coffee Nanny»
допоможе вам у нелегких та відповідальних і дуже важливих справах догляду й виховання дітей. Ми станемо другом для вас та вашого малюка.

Проводяться курси по навчанню нянь та гувернанток
. По завершенні терміну навчання видаються сертифікати з можливістю подальшого працевлаштування. Наші няні компетентні, професійні, можуть працювати з особливими дітьми. Няні можуть супроводжувати дітей під час відпустки, відряджень, робочих візитів в інші міста. Підбираємо кваліфікований та сертифікований персонал.

Відгуки