Prof mark

Prof mark - фото
вулиця Білогірська, 18Б
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 17:00Без перерви
Нд08:00 - 14:00Без перерви

Інформація

«Profmark» — це спеціалізований магазин для майстрів, що укладають плитку. Формуючи наш асортимент, ми максимально враховуємо потреби укладальників плитки, звертаємо увагу на всі особливості та нюанси цієї професії. Раніше, щоб нормально працювати, майстри, що укладають плитку, змушені були шукати інструменти та інші супутні товари у різних магазинах, на ринках чи замовляти їх на кількох різних сайтах у Інтернеті. Часто необхідних речей не було в наявності, тож плиточникам доводилося привозити їх з інших країн чи, навіть, просити знайомих або родичів передати бажане через перевізників. Тепер, все що потрібно для роботи плиточника, можна придбати у «Profmark». У нас є інструмент для робіт з різними видами та розмірами плитки, рідкісні та сучасні інструменти, пристосування та аксесуари, безліч інших корисних для роботи речей. Асортимент магазину настільки продуманий та широкий, що здивованню майстра-плиточника який до нас потрапив вперше, не буде меж. Також ви будете приємно здивовані нашою кваліфікацією і рівнем профконсультації

Для прикладу, купуючи у нас диск для порізки плитки (чи інший товар), ви зможете дізнатися будь-який нюанс його роботи, різні варіанти його експлуатації, різницю між обраним інструментом та аналогічними товарами, почути в деталях, чому і скільки кожен із доступних аналогів поріже плитки та як він це зробить. Ми пояснимо, чому саме той чи інший товар має таку ціну. Адже наша цінова політика є справді продуманою і лояльною для клієнтів, тож вартість товарів здебільшого залежить від ресурсу диска, швидкості роботи або чистоти різу, від бренду чи складності поставки продукції з інших країн. Також ми надаємо практичні поради клієнтам. Сказавши нам, яким диском ви ріжете плитку, ми зможемо пояснити вам, як ним можна було різати чистіше, швидше чи просто збільшити ресурс згідно з нашим бачення способу його експлуатації, спираючись на наші знання, а вже тоді вирішимо разом з вами що саме ви хочете в першу чергу від диска, на які характеристика (ціну, ресурс, швидкість чи чистоту різу), варто звернути увагу. Ми запропонуємо вам кращий варіант диска та кращий спосіб роботи з ним. Наш персонал знає всі нюанси кожного товару «з середини». Адже ми регулярно удосконалюємо свою роботу, працюємо з майстрами-укладальниками, які діляться своїм практичним досвідом та навиками, лайфхаками та доопрацюванням, глибоко «розжовуючи» дрібні деталі процесу роботи і вдосконалюючи це все різними експериментами, теоріями, догадками та творчими поглядами на новіший, швидший, легший, простіший чи дешевший спосіб виконання конкретної операції через постійне обговорення (спілкуючись в живу і по телефоні через розмову чи переписку в Viber).

Є багато нюансів про які «продавець-консультант» будівельного (в загальному) напрямку може навіть не мати уявлення. А у «Profmark» ви отримайте справді кваліфіковану консультацію та ретельний підбір товару. Після першого візиту до нас ви вийдете з думкою: «Оооо нарешті я знайшов для себе саме той магазин, що треба». Ви просто мусите до нас зайти та побачити на власні очі грандіозний асортимент нашого магазину та оцінити наш сервіс. Ми будемо корисними не тільки плиточникам, а й людям що роблять ремонт під ключ чи просто бажають покласти плитку для власних потреб.

Відгуки