Refan Parfum

Refan Parfum - фото

Інформація

У магазині «Refan Parfum» ви можете придбати наливні парфуми, косметику, мило фірми «Refan».

«Refan» — болгарський виробник наливної парфумерії і косметики. Продукція виготовляється з використанням 100% натуральних ефірних олій. Ви можете обрати свій аромат серед широкого асортименту.

Особливість парфумів  полягає в тому, що ви самі вирішуєте, скільки купити того чи іншого аромату — 10 або 100 мл. Ви можете принести свій флакончик і наповнити його улюбленим парфумом. Такий спосіб продажу робить наливні духи доступними для покупців. Дослідження показали, що парфумована вода «Refan» зберігає свій запах на одязі понад 6 - 8 годин.

У магазині діє постійна акція! Вартість 1мл - 5грн. На ваш день народження даруємо знижку 20% на любу кількість парфумів  і флакончик у подарунок. А також при купівлі 50мл діє постійна знижка 8% для всіх клієнтів. При купівлі 10,20,30,40мл парфумерії діє акція Кожна 3 бутилочка знижка 10%. Працюємо під замовлення....Замовлення робимо раз в місяць тому ви маєте можливість замовити все що є у каталозі компанії REFAN.Будемо раді бачити ВАС нашими клієнтами...

 

Відгуки