КОМФОРТ ЖИТЛОБУД

КОМФОРТ ЖИТЛОБУД - фото
вулиця Чумацька, 27, офіс 13
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Кращі традиційні й новітні технології спорудження будівель обирає у своїй роботі будівельна компанія «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД».
Це досвідчений та відповідальний забудовник, який дбає про те, щоб мешканці споруджених об’єктів насолоджувалися комфортом, естетикою і сучасним, продуманим плануванням.
Саме ідеальне планування квартир у поєднанні з доступною вартістю — вагомі переваги житла від компанії «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД».
Важливі факти про діяльність компанії:
·           13 збудованих будинків;
·           понад 65 000 м2 житла здано в експлуатацію;
·           більше 16 років досвіду роботи в галузі.
Спеціалісти будівельної компанії відповідально й ретельно підходять до кожного етапу зведення будинку, починаючи від вибору оптимального місця розташування і закінчуючи благоустроєм прибудинкової території.
Зараз «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» зводить такі об’єкти:
·           ЖК «СХІДНА БРАМА»;
·           ЖК «ЦЕНТРАЛ ХОЛ»;
·           ЖК «КОМФОРТ ТАУН ПЛЮС».
ЖК «КОМФОРТ ТАУН ПЛЮС V 2.0» зводиться у селі Петриків, недалеко від ресторану «Братіслава». Таким чином Ви зможете сповна відчути розмірений спокій життя в передмісті, залишаючи собі можливість потрапити у центр міста всього за кілька хвилин. Даний ЖК складається з двох черг. Перша черга вже повністю збудована та вчасно здана в експлуатацію.
При будівництві другої черги зводиться дев’ятиповерховий цегляний будинок з додатковим утепленням і поквартирним індивідуальним газовим опаленням. Передбачається 15 різноманітних планувань квартир. На цокольному поверсі будуть гаражі та комерційні приміщення. Для комфортного відпочинку жителів ЖК буде зведено дитячий майданчик та облаштовано прибудинкову територію.
ЖК «СХІДНА БРАМА» – житловий комплекс комфорт-класу, який будується у східній частині Тернополя на перехресті вулиць Довженка і Протасевича. Тут також передбачено додаткове утеплення і поквартине індивідуальне газове опалення. Цокольний поверх відведено під гаражі та комерційні приміщення. Для особливого комфорту жителів ЖК внутрішній двір буде закритого типу.
Місце розташування житлового комплексу «СХІДНА БРАМА» також є досить зручним, адже проживаючи в місті, Ви позбавлені від значних активностей центральної частини, та поруч з цим можете легко і зручно дістатися у будь-який куточок Тернополя. Також поряд ЖК вдало поєднаний із розвиненою інфраструктурою міста – неподалік є школа, дитячий садок, церква, зупинки громадського транспорту.
У самому центрі Тернополя, біля ринку та автостанції зводиться ЖК «ЦЕНТРАЛ ХОЛ». Дане розташування цікавить всіх, хто хоче відчути весь ритм життя центру міста, проживаючи у комфортних та функціональних квартирах на середніх поверхах ЖК, чи навіть у просторих двоповерхових пентхаусах з видом на найкращі краєвиди обласного центру.
Цокольний та два перших поверхи є цікавим місцем знаходження для власників бізнесу, адже вони відведені під комерційні приміщення. Адже близькість до центру і ринку дозволить бути в самій середині ділового життя міста.
Окрім цього, впорядкована прибудинкова територія і закритий двір дає змогу жителям ЖК «ЦЕНТРАЛ ХОЛ» сповна оцінити безпеку та комфорт проживання тут.

Відгуки