Весільне шатро

Весільне шатро - фото

Інформація

Ви плануєте організацію великого весілля вашої мрії? Хочете організувати його на природі, як у багатьох голлівудських фільмах? Думаєте, де вам розмістити усіх ваших гостей, а відповідного ресторану немає? Оренда весільного шатра у нас — ідеальне рішення. Ваші гості будуть себе почувати комфортно й оцінять те, що ви вирішили провести свято на природі.

Жодних стресів та метушні великого міста. Для проведення свята можна вибрати місце біля річки, озера, в парку чи, навіть, у лісі. Зелена трава, чисте повітря, легка прохолода — хіба не про таке весілля ви мріяли? Наша команда втілить у життя ваші сміливі бажання та мрії. Ми допоможемо підібрати конструкцію, яка буде повністю відповідати стилю вашого весілля.

Спеціально розроблені споруди для заходів, що проходять під відкритим небом, вкриють вас від негоди і палючого літнього сонця. У зимову пору під навіс можна встановити обігрівачі, а в літню — кондиціонери.

Ми докладаємо всі свої зусилля, щоб встановлене нами шатро повністю задовольнило ваші потреби і відповідало вашим побажанням. До того ж, наші менеджери допоможуть вам обрати, адже мають неабиякий досвід в організації святкувань різноманітних масштабів. Ви ще не знаєте, чого хочете, а ми вже уявляємо, як це має виглядати. Шатро ми підбираємо в залежності від побажань клієнта і від характеру заходу. Ми зможемо організувати для вас індивідуальну, несхожу на інші конструкцію. 

Ми пропонуємо вам:

  • оренду весільного шатра, яке допоможе вам вберегтись від негоди та потішить вас своєю унікальністю та незвичністю;
  • різноманіття форм, розмірів шатра — місткість від 30 до 300 людей;
  • можливість повної комплектації шатра — столи, крісла, накидки, скатертини, та посуд;
  • консультацію наших працівників з питань встановлення та декору шатра;
  • організацію фуршетів;
  • якісну установку та обслуговування навісу під час свята.

Ми пропонуємо вам недорого орендувати шатро саме у нас та доповнити ваше свято затишком та комфортом. Гарантуємо високу якість і те, що наступного разу ви точно звернетесь саме до нас.

Відгуки