Welcome to Wellness

Welcome to Wellness - фото
вулиця Миколи Гоголя, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

«Welcome to Wellness» — це натуральна продукція для підтримання здоров'я та краси, створена самою природою. Ось уже майже двадцять років ми маємо косметику і біологічно активні добавки до їжі, до складу яких входять цілющі трави зі всього світу. В Науково-інноваційних центрах, які досліджують продукцію  розробляють нові рецептури і постійно вдосконалюють наші продукти, піклуючись про ваше здоров'я.
Хочете бути здоровими, красивими, успішними та фінансово захищеними? Долучіться до важливої, корисної справи та змініть своє життя! Ставши користувачем  «Welcome to Wellness», ви отримаєте доступ до високоякісних, натуральних, екологічних і неймовірно корисних продуктів. А ще ви зможете доповнити свій дохід, зайнявшись дистрибуцією товарів компаній.
Що саме отримують клієнти компаній? Пропонуємо:
  • БАДи, вітаміни, чаї та інші продукти для вашого міцного здоров'я;
  • засоби для догляду за зовнішністю: креми, маски, шампуні, гелі тощо;
  • декоративну косметику.
  • натуральні органічні миючі засоби
Чому наша продукція яка є в нашому магазині така корисна та унікальна? Чому вона є популярною в різних куточках світу? 
  • Всі запропоновані нами товари є натуральними та екологічними. У їхньому складі відсутні штучні добавки, синтетичні наповнювачі. Адже ми відмовилися від використання сульфатів, фталатів і парабенів. Основними компонентами нашої продукції є трави та натуральні масла.
  • Не тільки сама продукція виготовляється з екологічно відновлювальної сировини, а й тару до неї виробляють з матеріалів, що біологічно розкладаються.
  • Суворо контролюємо якість товарів, перш ніж запустити їх на ринок. Вся продукція піддається якісному контролю, проходить клінічні випробування . Наші продукти відповідають міжнародним стандартам якості (ISO)
  • Попри те, що виготовляємо продукцію натуральну, ми не відмовилися від корисних надбань сучасності. На  виробництвах, де створюється продукція є інноваційне обладнання, регулярно очищається повітря та вода за допомогою високотехнологічного та сучасного устаткування.
Отож продукція, яка є в  «Welcome to Wellness» — це екологічні продукти, розроблені на основі останніх досягнень науки.  Зробіть своє життя з ними більш якісним!   
Звертаємо вашу увагу на те, що БАДи, які випускаються компаніями, не є лікарськими засобами.

Відгуки