Київська школа психології у Тернополі

Київська школа психології у Тернополі - фото
вулиця Гетьмана Мазепи, 10, офіс 501
(5 поверх)
+38 (099) 026-54-49 (Viber, WhatsApp, Telegram)

Інформація

Наша цінність — розкриття природних можливостей особистості шляхом відвідування навчальних та терапевтичних практикумів і тренінгів, спрямованих на цілісний розвиток і самопізнання людини, як системи поєднання душі, розуму й тіла. Кожен з нас має нагоду в індивідуальній, груповій та самостійній практиці, крок за кроком, взнавати себе і ставати кращим завдяки розкриванню свого потенціалу. У буднях суєти та боротьби, більшість з нас використовує лише тіло та розум... і те, на невеличкий відсоток від їх можливостей. Гармонійний розвиток тіла, розуму та душі у їх потенційно потужному поєднанні — ось завдання, у руслі якого, філія центру "Київської школи психології" у Тернополі, формує напрямок своєї діяльності.

Київська школа психології у Тернополі — ваш унікальний шанс покращити чи кардинально змінити своє життя. Ми практикуємо групові та індивідуальні заняття з психології (наочні та онлайн), а також, організовуємо тренінги та системно-сімейні розстановки за Хелінгером, заняття йогою, медитативні та арт-терапевтичні практики. Методики нашої роботи спрямовані на гармонійний розвиток душі, тіла та розуму, а також для самопізнання особистості.

Місія Київської школи психології у Тернополі полягає в наступному:

  • дати ґрунтовні психологічні знання про людей для людей;
  • допомогти особистому розвитку та розвитку близьких людей — на рівні духовності, фізіології та інтелекту;
  • організовувати корисну та взаємовигідну співпрацю між психологами, тренерами та іншими спеціалістами з розвитку людини як особистості;
  • розробка унікальних проектів, обмін досвідом тощо.
Працюємо за напрямками:

  • групова та індивідуальна наочна та онлайн робота з дорослими й дітьми зі спеціалістами-практиками за напрямками — системно-сімейна терапія, розстановки за Б. Хелінгером, робота в енергетичному полі, psy-сканування, розвиток інтуїції, реабілітація ПТСР учасників АТО, йога для мозку (швидкочитання та інші навики обробки інф.), жіночі практики, арт-йога, медитація, арт-терапія та багатьма іншими;
  • навчальні програми для психологів та людей, які прагнуть поглибити свої знання у сфері людської психіки;
  • сертифікаційні програми для підвищення професійного рівня психологів;
  • розвивальні психологічні ігри — наприклад, Колесо Життя, Квітковий Сад та ін.;
  • онлайн програми та терапевтичні практикуми від учасників команди центральної КШП.
Якщо ви хочете жити в гармонії із собою та світом, якщо прагнете позитивних змін та корисних зрушень — звертайтеся до нас! Разом ми зможемо більше!

Відгуки