ТзОВ ВКП "Ватра"

Ватра - фото
вулиця Бродівська, 44
+38 (0352) 25-35-04 (Бухгалтерія)
+38 (0352) 52-39-07 (Директор)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 16:3012:00 - 12:30
Сб,НдВихідний

Інформація

Корпорація "Ватра" охоплює широку номенклатуру розробки і виготовлення світлотехніки із застосуванням найсучасніших і енергоекономних джерел світла (світлодіоди, компактні люмінесцентні лампи, галогенні лампи та інші), яка включає майже всі сфери застосування, а саме:

- Вибухозахищені освітлювальні прилади (ОП) для освітлення вибухонебезпечних об'єктів газової, хімічної, нафтопереробної промисловості, а також вугільних шахт.

- Загальнопромислові ОП для освітлення виробничих приміщень практично всіх галузей промисловості, з різними видами джерел світла, для експлуатації в приміщеннях з нормальними і важкими умовами навколишнього середовища.

- Прожекторне освітлення. В основному це унікальні високоефективні параболокругові і параболоциліндричні прожектори для освітлення відкритих і закритих спортивних споруд, які забезпечують можливість точної передачі кольору в телебаченні, а також гамма прожекторів з високоінтенсивними джерелами світла, високого ступеня захисту і сучасного дизайну для загального освітлення відкритих просторів і архітектурних об'єктів.

- Зовнішнє освітлення. Вуличні і паркові світильники з енергоекономними лампами.

- Адміністративне, офісне та громадське освітлення і світильники для житлових приміщень - це світильники широкого асортименту.

- Світильники місцевого освітлення для локального освітлення робочих зон верстатів і т.п.

- Транспортне освітлення. Це група ОП для салонів вагонів метро, тролейбусів, дизель-і електропоїздів пасажирських вагонів.

- Пускорегулююча апаратура для запалювання люмінесцентних ламп від 7 Вт до 80 Вт і ГЛВТ всіх видів і потужностей (від 50 Вт до 3500 Вт).

Відгуки