Інтер'єрна фотостудія "Комора зайця"

Комора зайця - фото
вулиця 15 квітня, 6а
(Оріон)
+38 (068) 449-23-23 (Попередній запис)

Інформація

Мрієте про розкішні світлини як в модних глянцевих виданнях? Шукаєте ідеальне місце для своєї ідеальної фотосесії? Прагнете задовольнити високі вимоги своїх клієнтів та запропонувати їм комфортабельні умови під час фотозйомки? Тоді інтер’єрна фотостудія «Комора зайця» — це те, що вам потрібно. 282 кв.м унікального простору, декілька фотозон, розкішні декорації, різноманітні фони для портретної зйомки, зручний передпокій зі столиками для макіяжу, дві роздягальні, камери схову. професійне освітлення (сім джерел штучного світла та максимально просторі вікна, що дозволяють проводити зйомку при правильному денному світлі), затишна атмосфера… Це далеко невичерпний перелік того, що отримують наші клієнти. Ми подбали про кожен, навіть, здавалося б, незначний нюанс, аби фотографи та їхні моделі почувалися зручно у нашій студії. У свою чергу, доступність цін дозволяє всім охочим поповнити свій фотоарсенал яскравими та якісними світлинами.

Поспішайте замовити один із трьох залів на вибір чи орендуйте одразу три. До ваших послуг:

  • Зал яскравий, що слугуватиме ідеальним місцем для фотосесій типу «Newborn». Адже, тут є і пеленальний стіл, і антибактеріальна лампа і спеціальне крісло-мішок (бінг-бенг) та безліч інших пристосувань, потрібних для безпеки та комфорту малюка й для зручності фотографа. Крім того, в цьому залі є окрема фотозона для дещо старших діток: стилізована дитяча кімната, величезна стіна, на якій можна малювати чи писати крейдою, розкішне «французьке вікно» та ще декілька нейтральних зон і декорацій.
  • Ніжний світлий зал з «повітряними» декораціями можна використовувати для весільних фотосесій. Для прикладу, тут часто знімають «ранок нареченої». Також, світлі тони та інтер’єр світлого залу пасуватимуть для таких видів фотосесій як: сімейні чи романтичні.
  • Темний зал з елементами стилю «лофт» — відмінне місце для сміливих фотоекспериментів. Тут ви можете зробити серію предметних фотосесій, відзняти світлини для портфоліо чи «Love story», провести зйомки «fashion», або «loft».

Чекаємо вас в гості…

Відгуки