Нортон

Нортон - фото
вулиця Степана Будного, 44
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Якщо Ви піклуєтеся про тепло і комфорт у своєму домі, хочете відчувати вологу пару у власній сауні чи лазні або ж мрієте про басейн чи бажаєте милуватися кришталевими переливами фонтанів, то Ви звернулися за правильною адресою. Адже уже більше десяти років фахівці нашої компанії успішно працюють саме у цих сферах, удосконалюють свою роботу та впроваджують нові напрямки.
   Приватне підприємство „Нортон” було засноване у 1997 році. З цього часу воно успішно розвивається, здобуло великий досвід у своїй сфері та завоювало довіру клієнтів. Так, на сьогодні основними напрямками діяльності підприємства «Нортон» є:
проектування та монтаж систем опалення; проектування та монтаж систем водопостачання та водовідведення;
проектування і будівництво газопроводів ( газифікація );монтаж, пуско-налагоджування промислових котелень (парові та водогрійні);
виконання робіт з будівництва басейнів (від проектування до введення в експлуатацію); монтаж саун (фінські, інфрачервоні та турецькі бані);
будівництво, ремонт та реконструкція фонтанів.
Важливо, що фахівці компанії „Нортон” надають увесь спектр послуг від проектування до монтажу, будівництва та введення в експлуатацію повністю закінчених об’єктів, а також забезпечують їх гарантійне та післягарантійне обслуговування. Причому, свою діяльність компанія «Нортон» здійснює на основі відповідних ліцензій та дозволів для виконання вищезазначених робіт, отриманих у відповідних служб.
   Кваліфіковані спеціалісти нашої компанії з особливою увагою ставляться до усіх замовлень. Пропонують кожному клієнту професійне інженерне рішення будь-якого завдання, найоптимальніший варіант його виконання.
   Зокрема, ми допоможемо підібрати лише високоякісне та надійне обладнання і матеріали із широкого асортименту закордонних та вітчизняних виробників різних цінових категорій.
  Словом, ми раді допомогти кожному нашому клієнту. І цінуємо усіх, хто звертається у нашу компанію.

Відгуки