Мережа магазинів "Килимовий ярмарок"

Килимовий ярмарок - фото
вулиця Текстильна, 28ч
(ТРЦ "Подоляни", 2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Магазин «Килимовий ярмарок» є представником широко розгалуженої мережі килимових маркетів і вразить вас різноманіттям та багатством вибору килимів. Ми пропонуємо кращі взірці від відомих килимових фабрик та майстерень Ірану, Індії, Туреччини, Бельгії та Греції. Кожен виріб — унікальний і неповторний, він втілює секрети й тонкощі багатовікової майстерності.

Знамениті східні традиції виготовлення килимів сьогодні широко використовують провідні виробники. Щоб килим був ніжним, м’яким і одночасно довговічним, обирається якісна сировина, удосконалюються методи її обробки, практикуються кращі методики ткацтва, щоб в результаті отримати справжній зразок килимового мистецтва.

У магазині представлено понад 2000 зразків килимів — наші консультанти допоможуть вам розібратися в їхньому різноманітті, підберуть оптимальний саме для вас.

Пропонуємо цікаву безкоштовну послугу «примірка килима» — ви зможете оцінити виріб у вашому домі й вирішити, чи він вам підходить.

Ми віримо, що ви знайдете у нас килим, який торкнеться вашої душі, додасть особливого затишку оселі та стане його прикрасою.

Завітайте до нас та переконайтесь самі!

Відгуки