ТзОВ БК "Монолітбуд"

Монолітбуд - фото
вулиця Медова, 2, офіс 13, 23, 24, 33
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

ТзОВ “БК МОНОЛІТБУД” – це будівельна компанія з 12-річним досвідом у сфері будівництва. Компанія прагне завжди йти в ногу з часом, демонструючи високотехнологічний підхід до будівельного бізнесу. Працюючи з нами, Замовник відкриває для себе можливості втілити сміливі ідеї в якісні проектно-будівельні рішення в процесі реалізації інвестиційних проектів різного формату: торгових закладів, промислових споруд, торгово-розважальних та відпочинкових комплексів, житлових будівель тощо.

 

Професійний менеджмент, чітка взаємодія з підрядчиками і субпідрядниками, що дозволяє строго дотримувати терміни і якість об'єктів, що зводяться, так само підтримка влади міста — все це забезпечує високий інвестиційний потенціал Компанії і її проектів.

Поняття «надійність» стало найважливішим атрибутом як самої Компанії ТзОВ “БК МОНОЛІТБУД”, так і об'єктів, що зводяться нею. На всіх стадіях будівництва — від моменту підготовки будмайданчика до закінчення будівельних робіт — фахівці ТзОВ “БК МОНОЛІТБУД” відстежують якість і дотримання всіх технологічних норм. Надійність  Компанії багато в чому забезпечується надійністю і високим професіоналізмом її партнерів. Впродовж всіх років роботи ТзОВ “БК МОНОЛІТБУД” прагне  співпрацювати з авторитетними компаніями будівельної індустрії, упевненість в яких не може викликати сумнівів.

 

За минулі десять років  Компанія набула чималого досвіду реалізації будівельних проектів різної міри складності. Сформована на сьогоднішній день структура компанії дозволяє їй ефективно здійснювати як великомасштабні інвестиційні проекти, так і зводити невеликі будівельні проекти в декілька сотень квадратних метрів.

 

Керівництво ТзОВ “БК МОНОЛІТБУД” із самого початку було налагоджене діяти, причому діяти зважено, продумано і, в той же час, рішуче. Реалізовувати сміливі проекти, заповнювати нові ринкові ніші, постійно удосконалюватися самим і удосконалювати світ довкола себе.

Краще всього, якщо послуги проектування, узгодження проекту будівництва, а також оформлення документів на володіння будинком надає одна фірма. У будівельній компанії ТзОВ «БК Монолітбуд» працюють досвідчені фахівці із великим досвідом роботи, які зацікавлені, щоб у вас все склалося найкраще.
Підприємство має усі необхідні для будівництва ліцензії дозволи та затверджену проектно-кошторисну документацію. Вам потрібно лише обрати один із запропонованих проектів та розпочати будівництво.

 

Досвідчена та надійна компанія ТзОВ «БК Монолітбуд» готова збудувати ваш дім як у Тернополі, так і по всій Україні.Тож не відкладайте на завтра мрію про власний будинок.

Відгуки