Магазин "Addict парфуми"

Addict парфуми - фото
вулиця Гетьмана Сагайдачного, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:0014:00 - 15:00

Інформація

Аромати з елітної колекції — це квінтесенція запахів райських садів. Сади, наповнені різноманітними квітами і запашними рослинами, стали джерелом натхнення для майстрів-парфумерів, які створюють цілі колекції спеціально для вас. Наносячи чарівні аромати, ви потрапляєте в атмосферу сонця, щастя та любові. Різноманітність ароматів елітної колекції може відображати будь-який настрій, потаємні бажання і будь-який стиль. У цих філігранних флаконах укладено тропічне літо, морський бриз і чарівність Венери.

Навряд чи зараз знайдеться людина, яка взагалі не користується парфумами. Як казав один з великих парфумерів, жінка, яка не користується парфумами, вельми самовпевнена, адже парфуми надають її образу завершеності й є далеко не останнім за важливістю елементом будь-якого іміджу. Про роль приємних ароматів можна міркувати довго, але незаперечно одне — запахи впливають на настрій і самопочуття. Причому не тільки на «носія» парфумів, але і на оточуючих. Багато жінок зізнаються, що без них вони відчувають себе неодягненими.

Тож, якщо ви збираєтесь придбати справді якісні та брендові парфуми, які б витончено та свіжо підкреслювали вашу натуру, доповнювали образ та надавали шарму — чекаємо вас магазині «Addict парфуми». Адже ми пропонуємо широкий асортимент якісних елітних парфум. Адже саме вони відіграють дуже важливу роль на ринку ароматів — при їх створенні використовуються тільки якісна сировина та знання практикуючих парфумерів з «іменем».

Ще один вид високоякісних ароматів — це селективна парфумерія, яка представляє собою парфуми класу VIP — придбати які можна далеко не всюди!

Селективна парфумерія (вона ж нішева) — кожен флакон має стійкий аромат, що досягається змішуванням виключно натуральних інгредієнтів, найчастіше, дуже цінних. Парфумерія такого класу не має широкого розповсюдження, як брендова продукція, проте не потребує надмірної реклами. В вузьких колах попит на витончені, вишукані нішеві аромати незмінно високий. Випускається нішева парфумерія у більшості випадків обмеженим тиражем.

Пропонуємо:

  • чоловічі та жіночі парфуми;
  • духи;
  • туалетні води;
  • селективну парфумерію;
  • набори;
  • подарункові сертифікати;
  • новинки та лідери продаж.

 

 

Відгуки