Готель "Юхнович"

Юхнович - фото
вулиця Родини Барвінських, 3а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Поїздка у справах чи екскурсія, робочий семінар чи конференція передбачають потребу у затишному та комфортному місці для відпочинку. Розглядаючи варіанти та обираючи готелі, радимо звернути увагу на Приватний готельний комплекс «Юхнович», який розміщений у чарівному та мальовничому, надзвичайно привітному місті — Тернополі.

«Юхнович» зручно розташований у центральній та водночас тихій частині Тернополя, що допоможе зробити ваше проживання комфортним та ефективним й зручним для вирішення багатьох робочих питань.

Гостям готель «Юхнович» пропонує дво- та чотирикімнатні номери, з індивідуально розробленим дизайнерським стилем. Вас приємно здивує краса та довершеність наших номерів. Пропоновані апартаменти обладнані необхідними зручностями, за високими європейськими стандартами.

Готельний комплекс «Юхнович» пропонує:

  • комфортні номери класу люкс, дво- та чотирикімнатні;
  • бар-ресторан;
  • конференц-зал на 30 місць;
  • автостоянку.

Серед зручностей та вигод, якими можуть скористатися гості «Юхновича», варто відмітити кабельне телебачення, холодильник, інтернет, wi-fi.

У барі-ресторані на першому поверсі можна влаштовувати ділові зустрічі, смачно пообідати чи повечеряти. Ми подбали, щоб наші гості почували себе зручно та затишно.

Адміністрація та обслуговуючий персонал закладу строго дотримуються принципу обслуговування з високою, європейською якістю за помірними цінами.

Практикуємо готівковий та безготівковий розрахунок, працює термінал.

Зауважимо — вартість послуг бару-ресторану не входить у загальну вартість замовлення послуг готелю.

Корисну та цікаву інформацію про місто Тернопіль, його історичні й пам’ятні, визначні місця ви зможете одержати в нашого адміністратора.

Зберігаючи традиції духовної столиці України, впроваджуючи сучасні культурні здобутки, ми працюємо для вас, примножуючи добру славу гостинного Тернопільського краю!

Відгуки