Джерман Авто Центр

Джерман Авто Центр - фото
вулиця Об’їзна, 23
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Вперше Volkswagen Touareg було представлено десять років тому на Паризькому автосалоні. З того часу він став одним із найбільш популярних позашляховиків люкс-класу. Задля того, щоб відзначити неймовірний успіх цієї моделі компанія Volkswagen анонсує Touareg Edition X - автомобіль в ексклюзивному виконанні для найвибагливіших клієнтів.

Новий Touareg Edition X доступний у спеціальному синьому кольорі з перламутровим ефектом та укомплектовано 19-дюймовими легкосплавними дисками Moab. Неповторний зовнішній вигляд підкреслює панорамний дах із зсувним люком, біксенонові світодіодні фари, а також задні блоки ліхтарів із затемненим склом. Окрім цього, до стандартної комплектації входить декоративний пакет Chrome & Style, тоновані задні та бокові вікна, а також логотипи «Touareg X» на передніх крилах. Ця лімітована версія - витончене поєднання технічної довершеності та безперечного стилю.

Інтер'єр нового Touareg зачаровує ретельним підбором матеріалів та першокласним виконанням. З-поміж достатнього переліку особливостей слід відзначити оббивку із ексклюзивної шкіри Nappa коричневий бурштин, що має неповторний рельєфний малюнок, декоративні вставки на панелі приладів та та дверях з ебонітового дерева та логотип «Touareg X» з підсвіткою на порогах передніх дверей. Декоративна строчка оздоблює рульове колесо, важіль коробки передач та краї текстильних килимків, гармонійно підкреслюючи витонченість та довершеність.

На українському ринку Touareg Edition X пропонується з 4-ма двигунами: 3,0 TDI 245 к.с., 3,6 FSI 280 к.с., 4,2 TDI 340 к.с. та 4,2 FSI 360 к.с. Усі вони працюють в парі із 8-ступеневою автоматичною коробкою передач та мають постійний повний привід 4Motion. Замовити новинку можна вже сьогодні у будь-якого офіційного дилера Volkswagen за ціною від 650 398,69 грн.

Станом на кінець 2012 бренд Volkswagen PKW (легкові автомобілі) встановив новий рекорд - за 12 місяців клієнтам було передано  14485 автомобілів. Таким чином, об'єми продажу збільшилися на 32,5% у порівнянні з 2011 роком, який було завершено із результатом у 10928 автомобілів. Але це лише один рекордний показник, який вкотре доводить високу конкурентоспроможність автомобілів Volkswagen та відповідний рівень задоволення потреб клієнтів. Інший - 5065 авто або 34,97% - саме таку частину від загальної кількості проданих брендом автомобілів було реалізовано із дизельними двигунами.  За результатами 2012 року це найбільший показник з-поміж усіх автоімпортерів України як в процентному відношенні до загальної кількості, так і в кількісному вираженні. Вищенаведені цифри можна трансформувати у відношення до загальної кількості усіх дизельних автомобілів легкової групи, що продані на території України у 2012 році, за цим показником Volkswagen PKW посідає перше місце рейтингу із показником 16%.

Сьогодні Skoda входить в один з найбільших автомобільних концернів світу - «Фольксваген Груп». За проектом і технології Volkswagen в чеському місті Млада Болеслав побудований один з найсучасніших автомобільних заводів в світі. Новітні технології дозволяють виробляти сучасні якісні автомобілі , витримуючи при цьому конкурентоспроможні ціни.

За час свого існування моделі Skoda отримали визнання у всій Європі. Унікальний дизайн автомобілів , бездоганна служба , «розумна» електроніка . Рівень активної і пасив ? Ной безпеки і висока ступінь надійності дозволяють Skoda не тільки підкорювати серця мільйонів, але і завойовувати престижні нагороди в автомобільному світі. Незаперечною підтвердженням успіху є популярність моделей Шкода у покупців.

Якщо Ви розглядаєте своє життя як постійний рух вперед. Якщо Ви за духом новатор. Тоді зробіть вибір на користь автомобілів Skoda і Ви отримаєте величезне задоволення від керування автомобілем !

Відгуки