М Еліт

М Еліт - фото
вулиця Старий Поділ (Танцорова), 22/30
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Фірма «М-еліт» - виробник якісних металопластикових конструкцій та представник потужних виробників, що пропонують свої товари та комплектуючі для виготовлення вікон і дверей.

«М-еліт» працює на ринку металопластикових вікон, дверей та алюмінієвих конструкцій від 2000 року. За цей час налагоджена співпраця із постачальниками, які змогли довести якість та надійність своїх виробів. До питання вибору партнерів ми ставимось із особливою вимогою, оскільки від цього залежить якість готового виробу та відповідно наша репутація.

Виготовлення та встановлення вікна – справа не з легких, як здається на перший погляд. Адже при розрахунку, виробництві та встановленні «вашого» вікна мають бути враховані всі індивідуальні нюанси саме цього замовлення: це і кліматична зона нашого краю, і приміщення, в якому буде експлуатуватись виріб, і підбір оптимальних комплектуючих, і відстань, на яку буде проведений монтаж, тощо. Все це професійно розраховується для того, аби і через 3-5-10-20 років вікна з легкістю відкривались, не «потіли», зберігали теплоізоляцію приміщення та приносили лише позитивні враження і задоволення від їх роботи.

«М-еліт» дбає не лише про якість та надійність, але і про стильний, дизайнерський вигляд виробів, про можливість втілення нестандартних рішень, які будуть ексклюзивними і вдало підкреслять ваш стиль.

  • Металопластикові вікна
  • Двері
  • Фурнітура
  • Склопакет
  • Розсувні системи
  • Алюмінієві конструкції

Відгуки