Музейна ресторація "Старий млин"

Старий млин - фото
вулиця Бродівська, 1а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Музейна ресторація «Старий млин» — автентичне місце, що є візиткою Тернополя. Основою будівлі служить фундамент старого парового млина, який функціонував на цьому місці ще до війни. 
У «Старому млині» можна сповна відчути атмосферу українського колориту та скуштувати національні страви галицько-подільської кухні, приготовані за старовинними рецептами. Все томиться, коптиться та випікається в дідівських п’єцах на дровах, а наших гостей ми пригощаємо фірмовим компліментом під назвою «Український наркотик». Тут, просто на ваших очах, вміла господиня ліпить галицькі вареники з сиром, м’ясом і бульбою. А яка в нас винна шафа! Лише уявіть: більш як 200 видів крафтових вин зі всіх куточків світу!
Музейна ресторація — ідеальне місце для тісного знайомства з культурною та гастрономічною спадщиною нашого краю. Інтер'єр прикрашають старовинні колекції борщівських вишиванок, прасок, ключів і різноманітного кухонного приладдя, а при вході гостей зустрічають шедевральні скульптури зі звичайнісінького брухту! До чого не торкніться - кожна деталь має свою історію.     
Щоби нашим найменшим відвідувачам не було сумно, в ресторані функціонує безпечна дитяча кімната з уважною та турботливою нянею. Окрім цього, на території «Старого млина» працює екомагазин «Фермерська крамниця», де ми продаємо товари власного виробництва та продукти українських фермерських господарств. Також готуємо для гостей неймовірно смачні сніданки та обіди.
Окрім цього,  ми створили банкетну залу, де буде комфортно та затишно будь-якому гостю.
Наш просторий зал розрахований на 20 осіб. 
Святкування у нас точно стане по-домашньому теплим, завдяки нашим вишуканим деталям оздоблення, та комфортним, адже до Ваших послуг також окрема вбиральня та місце для куріння. 
Ми відкриті до Ваших бажань, тож готові до будь-якого формату свята: чи то урочисте застілля, чи то сучасна вечірка з кейтерингом.
Тож чекаємо Вас за адресою : 
?м. Тернопіль, вул. Бродівська, 1а. 
Деталі та бронювання за номером: 
☎️ (067) 208 70 06

Відгуки