Tattoo

Tattoo - фото
вулиця Валова, 9/5

Інформація

Татуювання — це не просто малюнок на тілі, це ваше самовираження, незалежність і прагнення до краси. А ще витончене стильне татуювання допоможе приховати те, що не дуже хочеться демонструвати поглядам сторонніх або виправити невдале творіння, над яким встиг попрацювати початківець тату-майстер.

«Tatto» допоможе кожній людині проявити себе за допомогою натільного твору мистецтва. Відвідавши наш салон, ви зможете відчути атмосферу, що повністю сприяє розкриттю підсвідомості, своїх бажань і фантазій, а наші художники, в свою чергу, до найменших подробиць втілять всі побажання в життя. Кожне тату унікальне і плагіату просто не може існувати.

Перед тим як зробити тату майстер завжди обговорює зображення з кожним клієнтом індивідуально. Тату-салон обов’язково враховує та втілює бажання наших відвідувачів, адже татуювання супроводжує людину протягом усього її життя.

Зробити тату — це означає створити спільний дует художника і замовника, кожен з яких вносить свою лепту в народження справжнього творіння.

Зробивши тату у нас ви гарантовано отримаєте високу якість обслуговування. Кожен наш клієнт може повністю бути впевнений у своїй безпеці перед і після нанесення тату. Професійний колектив тату-салону ретельно стежить за своїм обладнанням.

Татуювання, зроблені у нас, не залишаться без уваги ваших родичів, друзів або простих перехожих. Ми робимо тільки ті тату, якими можна милуватися та насолоджуватися протягом усього життя.

Послуги:

  • татуювання різної складності;
  • реставрація тату;
  • безкоштовна розробка ескізів;
  • безкоштовна корекція татуювання зроблена в нашому салоні.

Відгуки