I story

I story - фото
вулиця Руська, 19
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 18:00Без перерви
Нд10:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Ви відданий фанат славетного бренду «Apple»? Вважаєте, що вам життєво необхідно придбати iPhone нового покоління? Тоді знайте, що ви не самотні у своїх бажаннях. Тисячі людей у різних куточках світу вже встигли оцінити всі плюси гаджетів саме цього славнозвісного бренду. І, варто зазначити, що таких плюсів безліч. Оригінальна техніка компанії «Apple» вирізняється високою якістю, стильним дизайном та неймовірно зручним інтерфейсом. Вона проста в користуванні, та, водночас, неймовірно функціональна. Вона ергономічна й продумана. Вона покликана змінити ваше життя, зробивши його більш яскравим та легким! Ви досі мрієте про iPad чи iPhone? Годі мріяти! Вирушайте за своїми вигідними покупками до магазину «I story». Тут на вас чекає дивовижно великий вибір нової чи вживаної техніки Apple та оригінальних аксесуарів до не неї.

Чому купувати «яблучні» гаджети вам варто у «I story»? Переваги магазину:

  • Тут ви отримаєте можливість придбати нову техніку за неймовірно низькою ціною або ж купити вживаний гаджет із ще нижчою вартістю;
  • Тут на вас чекають продавці, що є вашими однодумцями, які користуються технікою «Apple» та знають про неї практично все. Тож, вони допоможуть вам обрати бажаний товар.
  • Магазин гостинно відчиняє для вас свої двері сім днів на тиждень. Тож ви зможете втамувати своє бажання отримати новий «яблучний» гаджет в зручний для вас час.

Відгуки