Lazorko School

Lazorko School - фото
вулиця Торговиця (Живова Анатолія), 11в, офіс 602
(6 поверх, офісний центр "Park Town" (заїзд між "Збручем" і заправкою "ОККО")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Lazorko School - авторська мовна школа Мар'яни Матулки (Лазорко) - сертифікованої (DaF, IELTS та ін.) викладачки англійської та німецької мов з міжнародним досвідом навчання та роботи у Німеччині та США. Свій досвід Мар'яна використала, щоб створити мовну школу, в якій панує дружня і водночас мотивуюча атмосфера.

Школа заснована в 2015 році у Тернополі, але ми працюємо без меж - проводимо також дистанційні заняття з учнями зі всієї України та з-за кордону. Більше 300 учнів з різних куточків України заговорили іноземною з нами через екран ноутбука чи телефону. Все що потрібно - це хороший інтернет та бажання вчитися!

Програма школи складається для кожного учня індивідуально, залежно від його цілей та побажань. Основна умова - комплексне вивчення: читання, аудіювання, письмо та говоріння. Що б ви не обрали - індивідуальне, парне чи групове навчання (2-4 учні в групі), з нами - ви зможете іноземною мовою все!

Вчителі школи - не лише професіонали, але й цікаві співрозмовники та доброзичливі люди. Наш вчитель - це коуч, який крім безпосереднього навчання, допомагає учневі подолати психологічні бар'єри, які заважають вивчати мову та підтримає в будь-якій ситуації. Наш вчитель - це ваш друг!

Приємний бонус нашої школи - регулярні онлайн та офлайн зустрічі з носіями англійської мови - Speaking Club, де ви можете довести вашу розмовну мову до досконалості та дізнатися від носіїв мови все, що вас цікавить. Ми відкриті до всіх комунікабельних та амбітних людей!

Готові поринути в неймовірно приємну подорож під назвою "Вивчення іноземної з Lazorko School" - пишіть та телефонуйте нам саме зараз!

Відгуки