Бар-ресторан "Гуцульщина"

Гуцульщина - фото
вулиця Об’їзна, 7
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Не дарма кажуть, що українці щедрий та гостинний народ, адже жодна українська господиня ні в якому разі не відпустить гостей з хати голодними. Кожен, хто хоча б один раз побував на Гуцульщині вже ніколи не зможе забути таємничих карпатських гір, цікавих оповідок та легенд і, звісно ж, щедрого гуцульського столу.

Рецептів різноманітних смаколиків у нас безліч, адже українська кухня це не лише етнічні страви наших предків, але й вдале поєднання смачних страв польської, угорської, румунської та білоруської кухонь. Також є можливість замовити доставку смачних, запашних страв додому та в офіс, за вказаним номером на сторінці.

Якщо ви знатний поціновувач української кухні, або ж ще ніколи не куштували її — це терміново потрібно виправити, завітавши до кафе «Гуцульщина». У нас ви не лише зможете насолодитися автентичною кухнею гуцулів, але й повністю зануритися в атмосферу українських традицій та звичаїв. Просторі зали, виконані з дерева, традиційне оформлення та українська народна музика — все це не може не захоплювати.

У нас ви можете скуштувати страви:

  • української та гуцульської кухонь;
  • страви з тандиту.

Ввічливе та доброзичливе ставлення персоналу, українська гостинність та атмосфера справжньої гуцульської хати — все це ви знайдете у кафе «Гуцульщина».

Також ми пропонуємо проведення банкетів до 60 осіб. Ми із задоволенням допоможемо оформити зал, приготуємо смачні страви та постараємося зробити ваше свято незабутнім.

Відгуки